23.6 C
Trbovlje
petek, 24. septembra 2021
ZON.siAktualnoZagorski župan na voljo občanom V ŽIVO preko aplikacije

Zagorski župan na voljo občanom V ŽIVO preko aplikacije

Internet je v času epidemije postal pomembno komunikacijsko orodje, saj so druženja, sploh v velikem številu, zaenkrat onemogočena. Tega se zaveda tudi župan Občine Zagorje ob Savi Matjaž Švagan, ki v tem času svojih občank in občanov ne more sprejemati osebno na sedežu občine, vseeno pa jih želi videti in slišati.

Tako so se na zagorski občini odločili, da bodo preko aplikacije ZOOM za vse zainteresirane občanke in občane pripravil predstavitev ključnih aktivnosti in naložb, nato pa bo na voljo za vprašanja in pobude.

Predstavitev bo V ŽIVO potekala jutri, 4. februarja ob 18. uri.

Predstavitev bo potekala na tej povezavi.

Vprašanja lahko občani že prej pošljejo tudi na elektronski naslov: pr@zagorje.si.

Župan bo govoril o spopadanju občine s korona krizo, o tem, kako so v najtežjem obdobju za turizem uspeli poiskati investitorja in ustvarili pozitivne pogoje, da imajo danes Medijske toplice resnega in razvojno usmerjenega lastnika, o novi kolesarski poti, ki bo povezala celotno zagorsko dolino, projektu, ki je zahteval soglasje 100 lastnikov zemljišč. Beseda bo tekla tudi o pridobitvah na področju šolstva, telovadnici OŠ Tone Okrogar in prenovi objekta SVEA, kjer bo dom našla tudi GŠ Zagorje, pa o električnih kolesih, s katerimi se bodo občani kmalu lahko peljali, o novih športno rekreativnih pridobitvah, novih pohodniških, gorskih – kolesarskih poteh, hidroelektrarnah na srednji Savi in tudi o bližajočem se kulturnem prazniku. Pogovoru se lahko pridružijo vsi in pogovor spremljajo v živo, za tiste, ki so manj vešči komunikacije preko Zoom, pa so na spletni strani Občine Zagorje ob Savi pripravili podrobnejša navodila.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

So drugačni – pa kaj potem! Vsak je dragocen diamant …

Z naraščanjem življenjske dobe narašča tudi število obolelih ljudi za demenco. Alzheimerjeva bolezen je najpogostejši vzrok demence, ki se začne neopazno in postopoma napreduje. Včeraj...

Funk Fu z novim singlom Skica

Pokopališke poti do nove podobe

Obvestilo o POPOLNI zapori parkirišč