-- OGLAŠEVANJE --

Zagorska občina na javno dražbo postavila kmetijo in dve zazidljivi parceli

-- OGLAŠEVANJE --

Konec marca bo na sedežu Občine Zagorje potekala javna dražba, v kateri se bodo potencialni kupci potegovali za zazidljivi zemljišči v Zagorju ali za starejšo kmetijo na Izlakah.

Za starejšo stanovanjsko in pomožno kmetijsko stavbo ter kmetijsko zemljišče, ki se prodajajo skupaj kot celota, bo izklicna cena 35.000 evrov, najnižji znesek višanja je 1000 evrov. Parcele ležijo v katastrski občini Kandrše, stavbi sta bili zgrajeni leta 1850 in se štejeta kot neprimerni za uporabo oziroma prebivanje. Parcele se štejejo kot stavbna in kmetijska zemljišča. Za sodelovanje na dražbi je potrebno plačati varščino v višini 10% izklicne cene, ki se najugodnejšemu dražitelju obračuna v kupnino, ostalim pa vrne.

Dve zazidljivi zemljišči v Toplicah

Na drugi dražbi po vrsti bo naprodaj zemljišče, ki se nahaja na območju KS Rudnik-Toplice v Zagorju. Veliko je 353 kvadratnih metrov in je predvideno za individualno stanovanjsko pozidavo. Izklicna cena znaša 12.693 evrov, najnižji znesek višanja je 500 evrov. Na istem območju sta naprodaj še parceli, veliki 445 in 78 kvadratnih metrov in sta prav tako predvideni za individualno stanovanjsko pozidavo. Prodajata se kot celota z izklicno ceno 22.200 evrov, tudi na zadnji dražbi bodo kupci znesek višali za 500 evrov.

Nepremičnine bodo prodane dražitelju, ki bo ponudil najvišjo ceno. Kupec bo poleg kupnine dolžan plačati še davek na dodano vrednost v višini 22 % in ostale stroške izvedbe prodajne pogodbe v zemljiški knjigi.

Pri vseh nepremičninah je možen ogled. Podrobnejše informacije so objavljene na spletni strani Občine Zagorje. Pričetek dražbe bo 27. marca ob 12. uri.

Je usoda Partizana zapečatena

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --