-- OGLAŠEVANJE --

Zagorjani bodo hodili po brveh ljubezni

V plane rekonstrukcije Kidričeve ceste so na zagorski občini vključili tudi brvi ljubezni, kot jih je poimenoval župan, ki bodo povezovale mesto s trgovskim centrom.

-- OGLAŠEVANJE --

Most ljubezni naj bi po besedah zagorskega župana Matjaža Švagana, povezoval tribune z regionalno cesto, torej s pešpotjo pri regionalni cesti pri Sparu. Most naj bi v Zagorjani dobili že v letošnjem letu ali pa najkasneje v prihodnjem, je zagotovil Švagan.

matjaž švagan župan4Od tribun proti Zagorju še vedno ostaja prazen prostor, nekoč namenjen stanovanjski gradnji. Trenutno dogovorov, kaj bo tam ni, se pa pogovarjajo z investitorji o različnih lokacijah za gradnjo, nam je še zaupal zagorski župan.

 

Na tem mestu že nekoč most

 

zagorje, most ljubezni, spar, tribune1»Z načrtom izgradnje rekonstrukcije Kidričeve ceste je bilo predvideno, da bomo komunikacijske poti med Zagorjem in trgovskim centrom povezali z brvjo na mestu, kjer je v preteklosti že bil most« podrobneje predstavi načrt vodja prostorskega oddelka na občini Ivo Vrtačnik. Most je bil prej sicer za druge namene, izvemo, tokrat pa bo namenjen pešcem in kolesarjem.

Predviden je most v vitki izvedbi, zanj gradbeno dovoljenje že imajo. Vrtačnik še opiše, da bo šlo za sodoben most v kovinski konstrukciji 4 metre širok z razponom 11 metrov. Tla bodo ogrevana, tako da bo prehoden vse dni v letu.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --