-- OGLAŠEVANJE --

Začeli bodo z lovom na zaklad na Kipah

-- OGLAŠEVANJE --

Dogodek s sproščenim druženjem v naravi, stran od mestnega vrveža, bodo prostovoljci Društva prijateljev mladine Trbovlje pripravili to soboto. Otroci, starši in stari starši se jim bodo lahko pridružili na Fajn Cajti vol.2.

Ob 9. uri bodo na Kipah čakali vse, ki bodo željni zabave, medsebojnega povezovanja ter nepozabne dogodivščine. Prvi dogodek so organizirali pred tremi leti v Kulturnem domu Svoboda. Tokratni bo potekal v naravi, kjer bosta v ospredju igra in rekreacija. “Po gozdni poti se bomo odpravili do balinarskega kluba Buldog. Določne aktivnosti bodo potekale ob poti, ostalo pa na samem prizorišču balinišča. Dogodek pripravljamo, ker se nam zdi pomembno medsebojno povezovanje skozi ustvarjanje DPM skupnosti. Vsem nam je pomemben stik, ne samo prostovoljca animatorja z otrokom, ampak tudi s starši in starimi starši. Na ta način poskušamo s skupnimi močmi še izboljšati delo naše organizacije,” je pojasnil Dejan Smuk iz Društva prijateljev mladine Trbovlje.

Prostovoljci bodo že na zbirnem mestu organizirali družinski lov na zaklad z nalogami, ki bodo pohodnike spremljale skozi gozdno pot vse do balinišča, kjer udeležence čakajo preostale družinske aktivnosti. “Katere, naj bo za sedaj še presenečenje,” so bili skrivnostni v DPM Trbovlje. Družine, ki se morajo predhodno prijaviti (TUKAJ) in oddati prispevek, bodo skozi aktivnosti spremljali animatorji, pri katerih bodo dobili navodila in usmeritve. Načrtujejo, da bo skupno druženje trajalo vse do 17. ure. Poskrbeli bodo tudi za malico, kosilo in pijačo ter za priznanja, darila in beležke za zbiranje štampiljk opravljenega lova za zakladom.

“Na DPM Trbovlje si že dolgo želimo dogodka, ki bi bil namenjen tako našim otrokom kot vam, staršem! Zato pa smo si rekli, dajmo nardit eno fajno žurko!,” je pojasnil Dejan, ki zdaj vabi Zasavce vseh generacij, da se jim pridružite na sproščenem dnevu, kjer bodo skupaj zabrisali vse skrbi in ustvarili nepozabne spomine!

Konec julija DPM pelje trboveljske otroke v Savudrijo, iščejo pa tudi še animatorje

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTO: Zgodilo se je točno to, kar so si želeli – obiskovalci so bili zelo presenečeni!

Gibalne predstave, plesni in pevski nastopi, koncerti, ulični performansi, delavnice, kulinarika in odlično predpoletno vzdušje so zaznamovali vse štiri dni hrastniških Rdečih revirjev. Mojca Ulaga,...
-- OGLAŠEVANJE --