-- OGLAŠEVANJE --

Za zmago nalovili 30 kilogramov rib

Drugo septembrsko soboto so člani ribiške sekcije Društva invalidov Zagorje priredili tekmovanje v lovu rib s plovcem na ribniku Ribiške družine Zagorje.

-- OGLAŠEVANJE --

Tekmovalo je 33 ribičev invalidov iz 10 društev: Hrastnik, Laško, Litija, Moste-Polje, Radeče, Rimske toplice, Sevnica, Trbovlje, Velenje in Zagorje. Vsako društvo je tekmovalo z eno ekipo, gostitelji pa z dvema. Tekmovali so v treh sektorjih.

Ekipna zmaga je pripadla ekipi Zagorje II, ki so jo sestavljali Maks Marinčič, Franc Poglajen in Zdravko Rebernak z dobrimi tridesetimi kilogrami in pol ulovljenih rib, sledili so jim Hrastničani s štirinajstimi kilogrami in pol, v ekipi so bili Franc Jug, Danilo Lisec in Edi Pufler ter Laščani z dobrimi dvanajstimi kilogrami in pol v sestavi Ervin Belak, Rudi Centrih in Jovan Stanković.

V sektorju A je slavil Zdravko Rebernak iz Zagorje, drugi je bil Franc Klanšek iz Radeč, tretje mesto je zasedel Jovan Stanković iz Laškega. V B sektorju je zmagal Maks Marinčič iz Zagorja, drugi je bil Rudi Centrih iz Laškega, tretji pa je bil Jože Perko iz društva Moste-Polje. V C sektorju pa so si prva tri mesta po vrsti razdelili Franc Poglajen iz Zagorja, Edi Pufler iz Hrasnika in Marjan Klančišar iz Zagorja. Rezultate so razglasili v gostišču Kum.

MM, arhiv DIZ

Fotogalerija:

 

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prosto in v celoti obnovljeno 75 m2 veliko stanovanje v centru Trbovelj

Na voljo in vseljivo takoj po podpisu pogodbe je dvosobno stanovanje s kabinetom v Trbovljah, na Trgu revolucije 26.  Družba Spekter oddaja stanovanje v najem...
-- OGLAŠEVANJE --