19 C
Trbovlje
nedelja, 4. junija 2023
ZON.si1+1=2Za 'staro damo' že iščejo opremo

Za ‘staro damo’ že iščejo opremo

Za podružnično Osnovno šolo na Dolu je odprto javno naročilo za dobavo in montažo opreme. Ponudbe občina Hrastnik sprejema do 28. novembra, do 10. ure.

Notranja oprema, multimedijska in računalniška oprema ter oprema kuhinje

Dobavitelj mora dobaviti notranjo opremo, multimedijsko in računalniško opremo ter opremiti kuhinjo. Oprema obsega osnovne kose pohištva – mize, stole, omare, table, delno multimedijsko opremo. Premična oprema namenskih učilnic, kot so glasbila, tehnično orodje … ni predmet načrta. Pohištvo mora biti zasnovano na podlagi navodila šolskega ministrstva za graditev Osnovnih šol v Republiki Sloveniji ter usklajeno s pripombami uporabnikov dolske šole. Rok dobave je 5 mesecev.

Rekonstrukcija in novogradnja ‘stare dame’ sicer poteka po načrtih. V sklopu gradbenih del poteka prenova stavbe dolske šole in ureditev nove pritlične avle na zunanjem dvorišče med šolo in športno dvorano. Izvajalec JV Rudis – AGM Nemec mora gradbena dela zaključiti najkasneje do 30. junija 2018.

Takole naj bi po novem izgledala vzhodna fasada.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Dirka na Katarino – zaprte bodo ceste po Trbovljah

Jutri bo v Trbovljah potekalo tradicionalno tekmovanje športnih avtomobilov na Katarino, ki ga organizira društvo Magnet. Vabljeni na ogled dirke in razstave starodobnih vozil....
X