-- OGLAŠEVANJE --

Za prva zagorska športnika leta izbrana Tilen Zajc in Tina Baloh

-- OGLAŠEVANJE --

Četrt stoletja Zavoda za šport Zagorje so obeležili na decembrski prireditvi, kjer so tudi prvič, a zato nič manj odmevno, pripravili izbor športnika leta Občine Zagorje ob Savi. 

Kot pravi direktorica ZZŠ Zagorje Samanta Tina Lovše:Podelitev je krst simbolično doživela prav ob 25-letnici zavoda, zagotovo pa bo postala tradicionalna.”

Tilen Zajc, Tina Baloh in skakalci iz Kisovca najbolj navdušili Zagorjane

Za športnico leta je bila razglašena Tina Baloh, članica KBV Pon Do Kwan Zagorje, sicer med drugim vodilna kickbokserica na svetovni rang lestvici point fighting do 70 kilogramov, športnik leta pa je postal Tilen Zajc, član Karate kluba Pon Do Kwan Izlake, evropski podprvak in med drugim dvakratni svetovni prvak v kick boxingu v svoji kategoriji.

Kipec zagorskega večnega ognja je Marjeta Hribar oblikovala iz premoga, ki prihaja iz naših globin in bo, kot pravi zasavska umetnica, “večno ohranjal ogenj športnega duha v naših srcih”.

Širša javnost in strokovna komisija sta med vsemi predlaganimi kandidati za najboljšo športno ekipo izbrali Smučarski klub Zagorje – Sekcijo za skoke Kisovec – kadeti – do 15 let, ki so osvojili naslov državnih prvakov. V prihodnjih letih imajo namen razširiti nabor kategorij, saj je športnikov in klubov z vrhunskimi dosežki v Zagorju precej, še pove Lovšetova, ki v dobrem tednu spletnega glasovanja naštela preko 2300 glasov za zagorske športnike, “kar kaže na izjemno dober odziv ob prvi podelitvi”.

Ob četrt stoletja obstoja javnega športnega zavoda, letos prvič izbor športnika leta

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Opa! Nogometna vročica na velikem platnu v zagorskem Pristanu

25. junija, ko v Sloveniji praznujemo dan državnosti, se bo v "zagorskem pristanu" odvijal prenos tekme Evropskega nogometnega prvenstva med ekipama Slovenija in Anglija. Za...
-- OGLAŠEVANJE --