-- OGLAŠEVANJE --

Za prenovo šole že izbrali najugodnejšega izvajalca

-- OGLAŠEVANJE --

Izbran je izvajalec, ki naj bi se med poletnimi počitnicami lotil obnove OŠ Ivana Cankarja v Trbovljah.

Izbirali med 5 ponudbami

Med 5 prejetimi ponudbami za javno naročilo celovite energetske sanacije stavbe šole in telovadnice, ki se je zaključil v začetku marca, je občina Trbovlje izbrala celjsko gradbeno podjetje GES kot najugodnejšega ponudnika. Dela naj bi podjetje opravilo za 595.324 evrov (brez DDV). Med neuspešnimi ponudniki za energetsko sanacijo trboveljske šole so bili podjetje Rudis s partnerjem AGM Nemec, Lesnina MG oprema, podjetje VG5 in podjetje Markomark Nival.

V okviru celovite energetske prenove bodo na šoli med 15. junijem in 25. avgustom izvedli toplotno izolacijo zunanjega ovoja stavbe, zamenjali izolacijsko neustrezno stavbno pohištvo, namestili zunanja senčila, izvedli hidroizolacijo in vgradili sistema prezračevanja in klimatizacije telovadnice, hidravlično uravnotežili ogrevalni sistem ter vgradili energetskega nadzorni informacijski sistem.

SORODNI ČLANKI:

Za prenovo Cankarja vse pripravljeno, vendar …

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --