-- OGLAŠEVANJE --

Za društva in ljubiteljsko kulturo letos preko 70.000 evrov

-- OGLAŠEVANJE --

Z 38.500 evri bodo v Hrastniku finančno podprli programe v ljubiteljski kulturi. Sofinancirali bodo tudi društva, organizacije in združenja, ki imajo projekte in programe za Hrastničane. Med upravičence bodo na tem področju razdelili 35.065 evrov. Razpisi so že objavljeni na občinski spletni strani. 

Sredstva za kulturo bodo razdeljevali upravičencem, ki bodo oddali vloge na javni razpis za sofinanciranje programov v ljubiteljski kulturi v občini Hrastnik za leto 2024. Nanj se lahko prijavijo kulturna društva s sedežem v Hrastniku in Zveza kulturnih društev Hrastnik. Prav tako mora organizacija na področju kulture aktivno delovati najmanj eno leto, imeti urejeno evidenco o članstvu, prijavljena dejavnost pa mora biti neprofitna in namenjena širšemu krogu uporabnikov.

Na javnem razpisu za sofinanciranje dejavnosti in programov društev, organizacij in združenj za leto 2024 bodo podprli projekte oziroma programe socialnih, zdravstvenih, humanitarnih, mladinskih, turističnih, tehničnih in drugih dejavnosti, ki so namenjeni občanom Hrastnika. Kandidati morajo imeti urejeno članstvo in na področju navedenih dejavnosti delovati vsaj eno leto.

Dodeljena sredstva morajo prijavitelji porabiti do konca tega leta, Občina pa jih bo nakazala predvidoma v dveh delih. Razpisna dokumentacija in obrazci so objavljeni na spletni strani Občine Hrastnik. Prijave je potrebno oddati do 20. 3. 2024.

FOTO: Kultura ima za Trbovlje in Hrastnik novo pisarno

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prosto in v celoti obnovljeno 75 m2 veliko stanovanje v centru Trbovelj

Na voljo in vseljivo takoj po podpisu pogodbe je dvosobno stanovanje s kabinetom v Trbovljah, na Trgu revolucije 26.  Družba Spekter oddaja stanovanje v najem...
-- OGLAŠEVANJE --