10.5 C
Trbovlje
nedelja, 2. oktobra 2022
ZON.siAktualnoZa dobro jutro ga je pričakalo razbito vetrobransko steklo in 400 evrov...

Za dobro jutro ga je pričakalo razbito vetrobransko steklo in 400 evrov škode

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi

V petek so bili obveščeni o sporu med sosedoma, kjer pa policisti niso ugotovili elementov kaznivega dejanja ali prekrška. Ugotovili pa so, da udeleženca omenjeni spor že urejata na sodišču. V soboto so bili policisti obveščeni o objestni vožnji vozil po mestni ulici v Zagorju ob Savi. Policisti so opravili večkratno kontrolo omenjene ulice, vendar kršitev niso zaznali.

V nadaljevanju so bili policisti obveščeni še o dogodku, kjer naj bi voznik osebnega avtomobila trčil v parkirano električno kolo. Policisti z ogledom niso ugotovili znakov prometne nesreče, ker na udeleženih vozilih ni nastala materialna škoda. V nedeljo v zgodnjih jutranjih urah so bili policisti obveščeni o glasnih osebah, ki naj bi motile prijavitelja. Policisti pri kontroli niso ugotovili kršitve.

PP Litija

V petek popoldne so bili obveščeni o podrtem drevesu na cesti od naselja Vače proti Kandršam. Policisti so usmerjali promet do prihoda upravljalca, ki je nato drevo odstranil. V Hotiču so obravnavali voznika štirikolesnika, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,61 mg/l alkohola v izdihanem zraku). Sledi obdolžilni predlog na okrajno sodišče.

V soboto ponoči so v Hotiču obravnavali trčenje v divjad. Napisali so obvestilo o odstopu od obravnave nesreče. Popoldan so obravnavali voznika osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola (0,62 mg/l alkohola v izdihanem zraku). Sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče. V nedeljo so bili obveščeni o sporu med več osebami, vendar kršitev niso ugotovili, zvečer pa so obravnavali še spor med zakoncema, vendar tudi v tem primeru kršitev ni bila ugotovljena.

PP Hrastnik

V soboto so obravnavali spor v družini, vendar kršitev ni bila ugotovljena. Policisti so bili obveščeni tudi o glasnih osebah, ki naj bi motile prijavitelja. Tudi v tem primeru policisti pri kontroli niso ugotovili kršitve, so pa v večernem času intervenirali zaradi glasne glasbe in kršitelju izrekli globo. V nedeljo so prejeli prijavo poškodovanja vetrobranskega steka na vozilu. Nastalo je za okoli 400 evrov materialne škode. Obvestila v zvezi z dogodkom še zbirajo.

PP Trbovlje

V soboto v večernem času so trboveljski policisti dvakrat posredovali zaradi glasne glasbe intervenirali in obema kršiteljema izrekli globo. Je pa drugi kršitelj z glasno glasbo ponovno motil nočni mir in počitek v jutranjih urah, zato bo zoper njega uveden prekrškovni postopek.

V nedeljo v dopoldanskem času so intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med občanoma zaradi parkiranja vozil. Po vseh zbranih obvestilih bo izveden prekrškovni postopek. Prejeli so tudi prijavo občana o tatvini hladilnika in električnega vodnika. Škoda znaša okoli 900 evrov.

SORODNI ČLANKI:

Povzročiš prometno nesrečo in pobegneš – je to nov trend na zasavskih cestah?

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V Retju prikaz najboljših jahačev in brezplačno jahanje ter aktivnost za obiskovalce

Trboveljsko konjeniško društvo, ki ima svoje prostore v Retju, v soboto pripravlja dogodek, kjer bi se radi predstavili in pokazali tudi napredek domačih jahačev....
X