-- OGLAŠEVANJE --

Z marcem bo ogrevanje v Trbovljah cenejše

-- OGLAŠEVANJE --

To je novica, ki jo je včeraj sporočila trboveljska komunala. Gospodinjski odjemalci bodo od 1. marca naprej plačevali 114€ na megavatno uro, z davkom torej 139€. Cena se je znižala za približno 5 odstotkov. 

Kot rečeno se bo za gospodinjske odjemalce cena znižala za 5 odstotkov, polovico manj – 2,5% pa bodo imeli cenejšo megavatno uro zaščiteni, poslovni in ostali odjemalci.

To pomeni, da bodo gospodinjstva za megavatno uro toplote skupaj z davkom zdaj odštela po 139 evrov, ostali odjemalci pa 183 (149,87 brez davka). 

“Spremembo cen bomo v Komunali Trbovlje lahko uresničili z notranjo racionalizacijo delovanja ter zmanjšanjem drugih stroškov poslovanja, kot so odvetniške, IT in druge storitve,” so v sporočilu zapisali v Komunali Trbovlje in dodali: “V Komunali Trbovlje se trudimo ohranjati ceno toplote na enakem ali nižjem nivoju, kot so cene drugih distributerjev toplote na slovenskem trgu, ki kot energent uporabljajo zgolj zemeljski plin.”

EKSKLUZIVNO: Komunala Trbovlje danes potrdila popust na ogrevanje

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Zdaj lahko predlagate bodoče nagrajence

Priznanja Občine Zagorje ob Savi se ob avgustovskem občinskem prazniku podeljujejo posameznikom, podjetjem, zavodom, organizacijam ter društvom, ki so s svojim delom pomembno prispevali...
-- OGLAŠEVANJE --