28.4 C
Trbovlje
nedelja, 25. julija 2021
ZON.si1+1=2Vrtec Hrastnik z novo ravnateljico

Vrtec Hrastnik z novo ravnateljico

Kot edini prijavljeni za ravnateljico Vrtca Hrastnik, je lokalna skupnost soglasno prikimala Mojci Perič. Sledi še svet staršev in vzgojiteljski zbor. 

Dosedanja ravnateljica Maja Petan Majcen tokrat ni kandidirala, po besedah več zaposlenih naj ne bi imela zadostne podpore med sodelavci. Prav tako smo izvedeli s strani vrtčevskih delavk, da v vrtcu vlada kaos. Tako strokovne delavke kot ostali zaposleni naj bi bili razdeljeni v več taborov in kot je razočarano dejala ena od delavk “vzdušje je katastrofalno, odkar pomnim, ni bilo nikoli tako”. Imena delavk hranimo v uredništvu, saj ne želijo težav pri nadaljnjem delu v vrtcu.

Pred končnim imenovanjem mora kandidatko, ki bo imenovana za naslednjih 5 let potrditi še svet staršev in vzgojiteljski zbor. Nato sledi še soglasje ministrstva. Peričeva je že več let zaposlena v Vrtcu Hrastnik kot svetovalna delavka.

Ministrstvo ni dalo soglasja Petanovi. Kaj zdaj?

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...