15.6 C
Trbovlje
sreda, 4. oktobra 2023
ZON.si1+1=2Vrtec Hrastnik z novo ravnateljico

Vrtec Hrastnik z novo ravnateljico

Kot edini prijavljeni za ravnateljico Vrtca Hrastnik, je lokalna skupnost soglasno prikimala Mojci Perič. Sledi še svet staršev in vzgojiteljski zbor. 

Dosedanja ravnateljica Maja Petan Majcen tokrat ni kandidirala, po besedah več zaposlenih naj ne bi imela zadostne podpore med sodelavci. Prav tako smo izvedeli s strani vrtčevskih delavk, da v vrtcu vlada kaos. Tako strokovne delavke kot ostali zaposleni naj bi bili razdeljeni v več taborov in kot je razočarano dejala ena od delavk “vzdušje je katastrofalno, odkar pomnim, ni bilo nikoli tako”. Imena delavk hranimo v uredništvu, saj ne želijo težav pri nadaljnjem delu v vrtcu.

Pred končnim imenovanjem mora kandidatko, ki bo imenovana za naslednjih 5 let potrditi še svet staršev in vzgojiteljski zbor. Nato sledi še soglasje ministrstva. Peričeva je že več let zaposlena v Vrtcu Hrastnik kot svetovalna delavka.

Ministrstvo ni dalo soglasja Petanovi. Kaj zdaj?

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

FOTO: Policisti zasedli kurjo vas, zaprta cesta

Uradno s strani policije nismo uspeli pridobiti še nobenih informacij. Od prvih ugibanj občanov, da gre najprej za bombo na Polaju, pa potem za...