-- OGLAŠEVANJE --

Visokoleteči načrti v predal, Medijske (spet) prodajo

Slapovi sredi Izlak, prestižne vile, projekt tako natančno narisan, da se je bila določena barva posteljnine v sobah. A vse to zaman. Medijske toplice so znova naprodaj in še naprej propadajo ...

-- OGLAŠEVANJE --

Prav en mesec bo, kar smo pripravili posnetek propadajočega hotelskega kompleksa, umazanega in uničenega bazena ter žalostne okolice slavnih Medijskih toplic, ki nikakor ne pridejo do lastnika z realno vizijo in rešitvijo. 

Trenutni lastnik Medijskih toplic Marjan Krajnc, hotelir iz Rogaške Slatine se je odločil zasavsko premoženje prodati, visokoleteče projekte pa pospraviti v predal.

40 milijonski projekt je Krajnc predstavil širši javnosti, občinskim svetnikom, delil video, preko katerega so se občani skoraj sprehodili po novem kompleksu, a danes je žal ostalo le pri načrtih in idejah.

Spomnimo, sredi novembra 2022 je lastnik pripeljal rušilne stroje, ki so se po prvih nekaj zamahih ustavili in od takrat je ostal le kup odpadkov in delno porušen kompleks. Zapletlo se je pri lastništvu lokalov pod tribunami in zdaj se pritožujejo tudi domačini, saj je delno porušeno gradbišče postalo še slabše, grše in bolj nevarno, kot je bilo prej.

Matjaž Švagan

Župan Matjaž Švagan je potrdil, da Krajnc prodaja 24.000 kvadratnih metrov, ki sestavljajo turistično območje, poznano kot Medijske toplice, saj je s ponudbo o nakupu prišel tudi do njega. O točnih zneskih zagorski župan ni želel govoriti, so pa apetiti lastnika menda pošteno preveliki. Ali bi tokrat zagorska občina imela interes, da bi odkupila kompleks, se ne ve. Je pa dejstvo, da poleg nakupa območje potrebuje enormno finančno injekcijo in še vsebino, ki bo “pila vodo”.

Marjana Krajnca smo klicali iz uredništva tako v tem in prejšnjem tednu, a ga žal nismo uspeli dobiti, da bi preverili, zakaj se je odločil opustiti projekt, ki ga je še nedavno tako ponosno predstavljal.

O usodi Medijskih se bosta v naslednjih dneh še pogovarjala tako župan kot lastnik, prav tako bomo o prihodnosti izlaške lokacije poročali tudi mi.

VIDEO: Uauu! Medijske toplice “narisane” do barve posteljnine v sobah

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --