16.2 C
Trbovlje
sreda, 4. avgusta 2021
ZON.siAktualnoVinjeni voznik trčil v vozilo, ta pa nato zbil peško!

Vinjeni voznik trčil v vozilo, ta pa nato zbil peško!

Le nekaj minut po 7. uri v soboto so policisti v Trbovljah imeli v postopku voznika osebnega vozila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0. 67 mg/l v izdihanem zraku. Zoper njega bo podan obdolžilni predlog na sodišče.

Nekaj pred 12. uro  so policisti v soboto intervenirali pri športni dvorani v Trbovljah, kjer je pijani moški kršil javni red in mir. Kršitelju bo izdan plačilni nalog.

Policisti so kršitev javnega reda in miru obravnavali tudi v Zagorju in kršitelju izdali plačilni nalog.

Ob 12.30 so policisti moškemu v Hrastniku zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.

Tudi v nedeljo so hrastniški policisti ob 12.25 moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov je bila poslana v analizo.

Sredi Trbovelj se je v soboto dopoldan pripetila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznika in peška. Po poročanju policistov in do sedaj znanega, je do nesreče prišlo, ker je voznik zaradi neprilagojene hitrosti trčil v vozilo, ki je pred njim ustavilo na prehodu za pešce. Prvo vozilo je nato trčilo v peško, ki se je pri tem huje telesno poškodovala, njeno življenje pa ni ogroženo, pojasnjujejo policisti.

V postopku je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj imel v izdihanem zraku 1.08 mg/l alkohola. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja, o vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno okrožno državno tožilstvo.

Tudi v nedeljo so policisti obravnavali vinjenega voznika, ki so ga ustavili v Trbovljah okoli 16. ure. Test alkoholiziranosti je pokazal 0. 54 mg/l v izdihanem zraku. Policisti so mu izdali plačilni nalog.

Nekaj pred 23. uro včeraj so policisti obravnavali še kršitev javnega reda in miru, kjer so kršitelju, ki je s hrupom motil nočni počitek izrekli opozorilo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Sekretar v Trbovljah: Smo že globoko v 4. valu!

181 novih covid primerov je bilo včeraj v Sloveniji, kar je enkrat več kot teden prej, je sekretar na Ministrstvu za zdravje Franc Vindišar...