15.2 C
Trbovlje
četrtek, 8. junija 2023
ZON.siAktualnoVikend poln prometnih nesreč

Vikend poln prometnih nesreč

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog med vikendom obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi:

v petek so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja fasade objekta. Policisti so opravili ogled kraja in bodo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

V soboto so bili obveščeni o kamenju na glavni cesti za Savo. Tega so policisti odstranili z vozišča.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo, v kateri je bil samoudeležen voznik. Nastala je samo materialna škoda na cesti Zagorje – Šentlambert. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

V nedeljo so bili obveščeni o puščanju vode iz zgornjega nadstropja v stanovanjskem bloku v Hrastniku, kjer pa policisti ukrepov niso izvajali.

PP Litija:

V petek zjutraj so policisti obravnavali prometno nesrečo na relaciji Šmartno pri Litiji – Bogenšperk. Voznik je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v obcestni jarek in se lažje poškodoval. Lažje se je poškodovala tudi sopotnica v vozilu. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Obveščeni so bili nesreči, v kateri je voznik tovornega vozila zdrsnil z vozišča zaradi neupoštevanja prometne signalizacije. Izdan mu je bil plačilni nalog.

V popoldanskem času so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja osebnega vozila, kjer je nastala materialna škoda v višini okoli 1000 evrov.

V soboto popoldan je voznik osebnega vozila prijavil, da je na relaciji Zagorje ob Savi – Litija povozil kamen in pri tem poškodoval svoje vozilo.

V nedeljo zvečer so bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Kandrše, kjer je voznik osebnega vozila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal čez desni rob vozišča, nato pa z desnim delom vozila trčil v drevo na brežini in z vozilom obstal v obcestnem jarku. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

PP Hrastnik:

V petek so obravnavali prometno nesrečo na območju Trbovelj, kjer je neznani voznik trčil v zadnji del parkiranega avtomobila in s kraja odpeljal. Policisti obvestila še zbirajo.

PP Trbovlje:

V petek so obravnavali požar na vozilu na relaciji Gabrsko – Podmeja. Iz neugotovljenega razloga je med vožnjo prišlo do vžiga in požara na vozilu, katero je zagorelo na sprednjem delu. Nastala je materialna škoda v višini okoli 2000 evrov. Opravili so ogled, po vseh zbranih ugotovitvah pa bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

FOTO: Urnebes nad Zasavjem, iskalna akcija za pogrešano v potoku

Iz zagorskega konca poročajo o poplavljenih kleteh, voda ogroža stanovanjsko hišo, v Orehovici je poplavilo cestišče in cesta med Trojanami in Izlakami ne neprevozna. Poplavilo...
X