-- OGLAŠEVANJE --

Vikend poln prometnih nesreč

-- OGLAŠEVANJE --

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog med vikendom obravnavali še:

PP Zagorje ob Savi:

v petek so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja fasade objekta. Policisti so opravili ogled kraja in bodo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

V soboto so bili obveščeni o kamenju na glavni cesti za Savo. Tega so policisti odstranili z vozišča.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo, v kateri je bil samoudeležen voznik. Nastala je samo materialna škoda na cesti Zagorje – Šentlambert. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

V nedeljo so bili obveščeni o puščanju vode iz zgornjega nadstropja v stanovanjskem bloku v Hrastniku, kjer pa policisti ukrepov niso izvajali.

PP Litija:

V petek zjutraj so policisti obravnavali prometno nesrečo na relaciji Šmartno pri Litiji – Bogenšperk. Voznik je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal v obcestni jarek in se lažje poškodoval. Lažje se je poškodovala tudi sopotnica v vozilu. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Obveščeni so bili nesreči, v kateri je voznik tovornega vozila zdrsnil z vozišča zaradi neupoštevanja prometne signalizacije. Izdan mu je bil plačilni nalog.

V popoldanskem času so obravnavali kaznivo dejanje poškodovanja osebnega vozila, kjer je nastala materialna škoda v višini okoli 1000 evrov.

V soboto popoldan je voznik osebnega vozila prijavil, da je na relaciji Zagorje ob Savi – Litija povozil kamen in pri tem poškodoval svoje vozilo.

V nedeljo zvečer so bili obveščeni o prometni nesreči v naselju Kandrše, kjer je voznik osebnega vozila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal čez desni rob vozišča, nato pa z desnim delom vozila trčil v drevo na brežini in z vozilom obstal v obcestnem jarku. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

PP Hrastnik:

V petek so obravnavali prometno nesrečo na območju Trbovelj, kjer je neznani voznik trčil v zadnji del parkiranega avtomobila in s kraja odpeljal. Policisti obvestila še zbirajo.

PP Trbovlje:

V petek so obravnavali požar na vozilu na relaciji Gabrsko – Podmeja. Iz neugotovljenega razloga je med vožnjo prišlo do vžiga in požara na vozilu, katero je zagorelo na sprednjem delu. Nastala je materialna škoda v višini okoli 2000 evrov. Opravili so ogled, po vseh zbranih ugotovitvah pa bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --