2.3 C
Trbovlje
četrtek, 8. decembra 2022
ZON.siAktualnoVideospot za pesem »Dan na dan« snemali v Zagorju in Trbovljah

Videospot za pesem »Dan na dan« snemali v Zagorju in Trbovljah

Zasavska veseljaška skupina Ping Pong Band je posnela svoj prvi videospot. Nastopili so člani skupine, njihovi prijatelji, med njimi pa tudi igralec Aljaž Lesjak iz serij Najini mostovi, Ja, Chef in drugih …

Ping Pong Band odigra okrog 40 koncertov na leto, letos izdana ‘Dan na dan’ pa je njihova prva skladba, s katero so se odločili javnosti predstaviti tudi izven nastopov v živo. Pesem je vesela, poskočna in navihana, njena tematika pa, kot v en glas pravijo člani skupine: »ljubezenska«.

Iz družinskega dueta v skupino s 6 člani

Trboveljski bend je svojo pot začel pred 35 leti kot duet, potem pa so se člani iz leta v leto kar vrstili. Danes skupino sestavlja 5 fantov in eno dekle. Vokalistka Hrastničanka Agnes Kumlanc se je na snemanju presmejala kot že dolgo ne: »Smeha je bilo toliko, da so nas ličnice bolele cel dan. Spot je malo hudomušen, pa še obarvan z barvami ljubezni.« Najbolj jim je nagajal sladoled, nam zaupajo, saj se je topil, od ljubezni zmešani glavni igralec pa je moral tako hiteti, da je imel še cel dan zelen jezik.

Člani skupine so bili po snemanju utrujeni, a zelo zadovoljni. Vsekakor si bodo najbolj zapomnili humoristične pripetljajev, »recimo v zagorskem lokalu, kjer je moral Lana preobleči nešteto majic, saj je Aljaž prav vsako polil, pa vseh mimoidočih, ki jim ni bilo jasno, kaj se dogaja – sploh, ko je v sceno prišla privlačna policistka,« nam v smehu razloži simpatična pevka. Kako jim je šlo na snemanju si spodaj poglejte kar sami:

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Košarkarji GESŠ Trbovlje do drugega mesta v Celju

Ob koncu prejšnjega tedna so se dijaki GESŠ Trbovlje udeležili področnega tekmovanja v košarki. Na turnirju, ki je potekalo v športni dvorani Gimnazije Celje...
X