-- OGLAŠEVANJE --

VIDEO: V Zagorju Dunkin devils in Lea Bartelme – otvorili bodo Športni park

-- OGLAŠEVANJE --

Obnovljeno igrišče za mali nogomet, dve košarkaški igrišči ter površine namenjene za igro predšolskih otrok – to predstavlja Športni park Proletarec, ki ga uradno odpirajo konec tega tedna skupaj z kapetanko evropskih prvakinj v košarki U18 Leo Bartelme in akrobatsko skupino Dunkin devils. 

Petek bo dan, ko se uradno namenu predaja nov zagorski športni park. Občina Zagorje je poskrbela za zabaven dogodek, ki se bo pričel ob 17. uri. Atrakcije bodo prepustili akrobatom iz Dunkin devils, slavnostni trak pa bosta prerezala župan Matjaž Švagan in vrhunska mlada košarkašica Zagorjanka Lea Bartelme.

V sklopu naložbe bodo namenu predali obnovljeno igrišče za mali nogomet in dve košarkarski igrišči ter površine, namenjene za igro predšolskih otrok.

Večje košarkarsko igrišče je urejeno v skladu s FIBA standardi, s posebno sintetično podlogo ter tribunami, manjše igrišče pa je namenjeno otrokom, saj ima višinsko prilagodljive koše za mlajše otroke.

FOTOGALERIJA: Povsem prenovljen športni park tik pred odprtjem

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Iz pašnika v Ravenski vasi je neznani tat odpeljal koze

PP Trbovlje Policisti so obravnavali prijavo kaznivega dejanja zatajitve. Prijaviteljica je na območju Trbovelj izgubila mobilni telefon znamke Xiaomi Redmi note 11, ki si ga...
-- OGLAŠEVANJE --