20 C
Trbovlje
ponedeljek, 26. julija 2021
ZON.siAktualnoVIDEO: Trboveljčani imajo nov promocijski film

VIDEO: Trboveljčani imajo nov promocijski film

Premierno predstavljamo nov promocijski video “Obiščite novomedijske Trbovlje”, ki združuje prav posebne zanimivosti našega mesta. Trbovlje namreč na koreninah rudarskega mesta postaja moderno novomedijsko mesto, ki postaja privlačnejše, tako za prebivalce kot za obiskovalce.

Izjemno smo veseli, pravijo na trboveljski občini, da smo bili uspešni na evropskem razpisu Interreg Slovenija Hrvaška in tako Občina Trbovlje že od avgusta 2018 vodi projekt Revitalizacija mest industrijske dediščine za preboj kulturnega turizma v Trbovljah, Slovenski Bistrici, Labinu in na Reki, ki je Trboveljčanom bolj znan pod imenom Inspiracija. V sklopu projekta, katerega namen je oživitev industrijske dediščine in priprava tematskih dogodkov ter doživetij je nastal tudi promocijski video, ki vabi k obisku edinstvenih doživetij.

Projekt se počasi zaključuje, tik pred najostrejšimi ukrepi so uspeli dokončati promocijski video, ki ga danes predstavljamo tudi na našem portalu.

“Verjamemo, da bo video in velik napredek, ki smo ga v Trbovljah dosegli v zadnjih nekaj letih, po izboljšanju epidemiološke slike dosegel svoj namen in v Trbovlje privabil številne obiskovalce” z optimizmom za prihodnost zaključijo Trboveljčani.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...