24.5 C
Trbovlje
petek, 19. avgusta 2022
ZON.siAktualnoVIDEO: Najbolj nori spusti po Cilenci še pred uradno otvoritvijo

VIDEO: Najbolj nori spusti po Cilenci še pred uradno otvoritvijo

Danes je dan, ko bo šport v dobrodelni vlogi pomagal letovanju socialno ogroženih otrok. Kolesarski klub Zagorje je v ta namen še pred uradno otvoritvijo pristal na ekskluzivne spuste po čisto novem gorskem kolesarskem parku nad zagorskim Evroparkom. 

Danes bo prvi Šport fest v Zagorju

Včeraj so kolesarji posebej za naš portal dovolili snemanje priprav na današnji športni dogodek in tudi prve testne spuste:

Dobrodelni športni dogodek, kjer bo vsak od udeležencev lahko našel nekaj zase – na voljo bodo vodene skupinske vadbe, vodene vadbe za otroke, delavnice na Pumptracku, še pred uradnim odprtjem pa bo mogoče preizkusiti gorsko-kolesarsko progo Cilenca. Voden ogled bodo pripravili člani Kolesarskega kluba Zagorska dolina.

Gorsko kolesarske proge imajo različne težavnostne stopnje, kar pomeni, da je najbolj osnovna namenjena tudi ljubiteljskim in manj veščim kolesarjem. In dodaten plus je še kombi prevoz koles in kolesarjev na najvišjo točko.

Danes, 16. 6. ob 18. uri pridite v Evropark in naredite nekaj dobrega zase in obenem pričarate kak otroški nasmeh več!

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V podjetju vzel plačilno kartico in zapravil 2000 evrov

Policisti v Zasavju so poleg rednih nalog obravnavali še: PP Zagorje ob Savi V ponedeljek so na Opekarni obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom, v...
X