21.3 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoVeliki športniki v malem mestu

Veliki športniki v malem mestu

Športna zveza Hrastnik je v petek v hrastniški športni dvorani organizirala že 40. tradicionalno prireditev »Večer športa« . Na prireditvi so podelili priznanja Športne zveze za tekmovalne dosežke, Bloudkove značke posameznikom za večletno uspešno delo v športu in razglasili najuspešnejšo ekipo, športnico in športnika Hrastnika za leto 2016.

Najboljša športnika v hrastniški občini sta kajakaš Peter Kauzer in karateistka Urša Haberl, priznanje za najboljšo ekipo pa je v imenu Rokometnega kluba Dol TKI Hrastnik prevzel Gregor Klepej. Priznanja je podeljevala Športna zveze Hrastnik.

“Ob prejeti nagradi za naj športnico Hrastnika sem bila vesela in ponosna. S tem sem bila nagrajena za vse dosežke v lanskem letu. Prav tako mi veliko pomeni, da so občani z mojimi uspehi seznanjeni in jih tudi cenijo,” je za naš portal povedala Urša Haberl, prejemnica priznanja.

Foto: Urša Haberl, osebni arhiv

Kauzer Slovenec leta 2016

Tone Fornezzi Tof je v imenu Nedeljskega dnevnika Petru Kauzerju podelil častni naziv Slovenec leta 2016.

Robert Halzer in Anton Paulič sta prejela zlato Bloudkova značko, Anton Avbelj, Albin Lavrič, Danijel Lisec, Franc Kaluža, Urban Moljk in Aleš Venko pa so prejemniki srebrne Bloudkove značke za večletno uspešno delo v športu. Pri podelitvi priznanj se je Haberlu na odru pridružil Miro Cerar, predsednik Olimpijske akademije.

Priznanja za športne dosežke

Priznanja za športne dosežke v letu 2016 so prejeli Živa Brglez, Daša Grešak, Klemen Kavzar in Janoš  Peterlin, člani Brodarskega društva Steklarna Hrastnik, tekač Miran Cvet, karateisti Sabina Fazlič, Barbara Haberl, Ervin Salkič, Denis  Gorenc in Ardit Rušidi, namizno – tenisača Darko Jorgič in Tamara Pavčnik, plavalec Nejc Kos in triatlonec Denis Šketako. Ekipni priznanji sta prejeli članska ekipa Kegljaškega kluba Enemon in pa kadetska ekipa KK Hrastnik. Priznanja je podelil Slavko Ručman iz ŠZ Hrastnik.

Intervju z Uršo Haberl:

Šestnajstletna Zasavka številka ena na celem svetu

 

 

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...