29.4 C
Trbovlje
torek, 22. junija 2021
ZON.siAktualnoVajeti gospodarske zbornice v roke Tjaši Polc

Vajeti gospodarske zbornice v roke Tjaši Polc

Vodenje zasavske gospodarske zbornice je pred kratkim prevzela Zagorjanka Tjaša Polc, ki ocenjuje, da je na področju razvoja gospodarstva v regiji in ohranjanja trenutnega nivoja gospodarske aktivnosti precej priložnosti in izzivov.

Polčeva je bila zadnjih 5 let zaposlena v Regionalni razvojni agenciji Zasavje, po odhodu Tadeja Špitalarja je lani prevzela mesto vršilke dolžnosti direktorja. Pred tem je nova direktorica GZS Zasavje 3 leta delala tudi v zagorskem mladinskem centru na mednarodnih projektih.

Tjaša Polc

Izzivi, ki bodo na poti novi gospodarski direktorici bodo vsekakor ohranitev in nadaljnji razvoj zasavskih podjetij. Svojo vlogo Tjaša Polc vidi tudi v sodelovanju pri aktivnostih na področju izboljšav infrastrukture za potrebe gospodarstva. Potrebno bo več dodane vrednosti gospodarskih dejavnosti in kvalitetnih delovnih mest.

Peljati bo potrebno nadaljnje aktivnosti na področju zajezitve odhajanja kvalitetne delovne sile iz regije, je prepričana Polčeva. V opis svojih delovnih nalog pa bo vsekakor tudi izvajanje programov sofinanciranih iz Sklada za pravični prehod premogovnih regij ter pozicioniranje Zasavske gospodarske zbornice glede na ostale državne strukture.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Do novega patronažnega vozila z dražbo dresov zasavskih športnikov

Pri nakupu patronažnega vozila, ki ga Zdravstveni dom Zagorje nujno potrebuje, so se odločili za pomoč preko zbiranja denarja z licitacijo dresov vrhunskih zasavskih...