31.6 C
Trbovlje
sreda, 28. julija 2021
ZON.siAktualnoV ŽIVO: Nič več sproščanja po regijah, vsi otroci prve triade v...

V ŽIVO: Nič več sproščanja po regijah, vsi otroci prve triade v šolo

Premier Janez Janša je danes sporočil, da sproščanje ne bodo več izvajali po regijah. Dejal je tudi, da smo kot država krepko v rdeči fazi, celo bližje oranžni kot v črni.

Danes se bodo pogovarjali še o dodatnem sproščanju po posameznih dejavnostih ob predhodnem testiranju.

Novinarska konferenca, ki jo je Vlada naslovila “Predsednik vlade Janez Janša ter podpredsednika Zdravko Počivalšek in Matej Tonin bodo spregovorili o stanju epidemije bolezni covid-19.” je v resnici po vsebini bolj promocija dela trenutne Vlade in monolog o nezaupnici, ki grozi trenutni koaliciji.

Na vprašanje novinarjev o predlogih epidemiologov, ki so bili, da gredo otroci do vključno 5. razreda v šolo, da se ukine policijska ura …?

Janša je odgovoril, da je glede razredov in šol drugačen predlog šolnikov, ki bi dali prednost zadnjim letnikom oz. razredom, ki zaključujejo. Prihodnji teden bodo usklajevali te predloge, stroka naj bi se poenotila, kot pravi Janša ta trenutno ni enotna.

prispevek dopolnjujemo ….

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček. Poleg...