-- OGLAŠEVANJE --

V ZD Trbovlje kmalu nov portal za komunikacijo z zdravniki

-- OGLAŠEVANJE --

V Zdravstvenem domu (ZD) Trbovlje, kjer gredo v koraku z digitalizacijo poslovanja, bo aplikacijo MyXlife, preko katere pacienti lahko komunicirajo z osebnim zdravnikom, kmalu nadomestil portal, ki bo del informacijskega zdravstvenega sistema, ki ga uporabljajo v ZD Trbovlje. 

Aplikacijo MyXlife bo nadomestil nov sistem naročanja.

Za dostopanje do portala, ki bo predvidoma zaživel v začetku avgusta, bodo pacienti prejeli QR kodo, napoveduje direktor ZD Trbovlje Denis Tomše. “Upamo, da bo aplikacija oziroma portal dosegel naša pričakovanja in pričakovanja pacientov in da bo po testnem obdobju prešel v redno uporabo,” pravi Tomše in dodaja, da pacienti že zdaj lahko vse informacije glede uporabe portala dobijo v ambulanti svojega izbranega zdravnika. “Upamo, da bo naročanje, in tudi ostala komunikacija, preko portala v prihodnje prevladujoč način komuniciranja z ambulanto izbranega zdravnika,” si želijo v ZD Trbovlje. 

Stroškov s samo investicijo v portal sicer v niso imeli, bodo pa plačevali vzdrževanje sistema. Kaj pa uporaba portala tudi za naročanje in komunikacijo z drugimi ambulantami, na primer z zobozdravniki? “O uporabi takega načina komuniciranja v ostalih ambulantah zaenkrat še nismo razmišljali. Bomo videli, kaj bo prinesel čas in kakšne bodo izkušnje z uporabo v ambulantah družinske medicine,” pravi Tomše. 

SORODNI ČLANKI:

Dostop do zdravnika: Še vedno daleč od stanja pred časom epidemije

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --