-- OGLAŠEVANJE --

V Zasavju višja udeležba za referendum kot lokalne volitve

-- OGLAŠEVANJE --

Zadnji dan predčasno oddanih volilnic za tri referendumska vprašanja je bil na sporedu včeraj. Znane so številke udeležbe, v Zasavju je skupaj na volišča odšlo 3273 občanov.

Referendumska vprašanja so na predčasna volišča privabila več ljudi, kot na predhodnih županskih volitvah (1. krog, 2833) in predsedniških (1. krog, 3175), a manj kot v drugem krogu boja med kasneje izvoljeno predsednico Republike Slovenije Natašo Pirc Musar in njenim izzivalcem Anžetom Logarjem (3582).

Podatki po volilnih okrajih

Volilna komisija okraja Zagorje ob Savi je na prvi dan predčasnih volitev preštela 235 oddanih glasov, dan kasneje – 382 in včeraj 308. . V Weinbergerjevo hišo se je v zadnjih dneh “zglasilo” 925 Zagorjanov.

Občani Trbovelj in Hrastnika so v torek oddali 362, v sredini tedna pa kar 690 glasov z obkroženim odgovorom na referendumska vprašanja. Na zadnji dan so prešteli 502 glasova, skupno v vseh treh dneh 1554.

V Litiji je bilo največ oddanih glasov na zadnji dan – 319, le glas več kot v sredo 318 in 157 v torek. Skupna številka vseh preštetih glasovnic – 794.

Še danes čas, da predčasno obkrožite DA ali NE

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --