17.9 C
Trbovlje
četrtek, 5. avgusta 2021
ZON.siAktualnoV Zasavju jutri, v petek in soboto še enkrat cepljenje brez naročanja

V Zasavju jutri, v petek in soboto še enkrat cepljenje brez naročanja

Akcijo cepljenja nenaročenih bodo v Hrastniku ponovili jutri in v petek, v soboto pa bo cepljenje za nenaročene potekalo v Trbovljah. 

Jutri, 17. 6. bodo v Hrastniku v cepilnem centru (ZD Hrastnik) cepili s Pfizerjem in Astra Zeneco. Prvo cepivo bo na voljo med 10. in 11. uro, drugo pa od 12. do 13. ure. Dan kasneje, torej v petek (7.30 in 9. uro), bodo v Hrastniku nenaročene cepili z Janssenom.

Za cepljenje je potrebno imeti kartico ZZZS in osebni dokument.

Sistem prejšnjega tedna, ko so cepili 385 občanov in nihče ni ostal “praznih rok”, bodo ponovili tudi v Trbovljah, kjer bodo v soboto, 19. junija cepili s cepivom proizvajalca Johnson & Johnson. Cepljenje bo potekalo od 8.00 zjutraj do 13.00 v prostorih zdravstvenega doma, kjer so ambulante družinske medicine (zgornji vhod). Pridejo lahko vsi, starejši od 18 let, ki še niso bili cepljeni, ki Covida niso preboleli v zadnjih 6 mesecih in, ki so trenutno brez znakov okužbe.

Odprto cepljenje tudi v Zagorju

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Na hrastniški policiji iščejo administratorja – rok za prijavo 3 dni, pot do objave pa …

Ministrstvo za notranje zadeve, natančneje Policija išče administratorja s srednješolsko izobrazbo za delo na Policijski postaji Hrastnik. So pa postavili neverjetno kratek rok za...