27.3 C
Trbovlje
ponedeljek, 15. avgusta 2022
ZON.siAktualnoV Zagorju vozil pijan in zletel s ceste

V Zagorju vozil pijan in zletel s ceste

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

V soboto zvečer so policisti občanu zasegli neznano suho snov, za katero sumijo, da je konolja. Poslali jo bodo v analizo, nakar sledi ustrezen postopek o prekršku.

V postopku so imeli tudi voznika osebnega vozila, pri katerem je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,49 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka.

PP Trbovlje

V petek so v dnevnem času pri intervenciji na javnem kraju 39-letnemu Trboveljčanu zasegli stekleničko neznane tekočine, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Snov so poslali v analizo, po prejemu rezultatov pa sledi ustrezen postopek.

V nedeljo so obravnavali kaznivo dejanje zatajitve. Oškodovanec je na svoje vozilo odložil GSM aparat in tablico, ki sta padla na tla ter si jih je prilastila neznana oseba, ki je občana oškodovala za 400 evrov. 

PP Litija

V petek popoldan so litijski policisti obravnavali povoženje divjadi, kasneje pa je pri prehodu čez zeležniške tire tovorno vozilo s priklopnikom trčilo v zapornice. Policisti o vzroku še zbirajo obvestila.

Posredovali so tudi ob dogodku, kjer pri Savskem mostu padla oseba, ki je bila pod vidnim vplivom alkohola in se pri tem lažje poškodovala.

V soboto okoli 9. ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči, v kateri je neznani voznik v Litiji trčil v parkiran kombi in ga poškodoval. Policisti o tem še zbirajo obvestila.

Dan kasneje pa je ob 12.30 uri neznani voznik tovornega vozila trčil v parkiran osebni avtomobil in ga poškodoval. Policisti tudi v tem primeru še zbirajo obvestila.

Ob 22. uri se je na policijski postaji zglasil občan, ki je na samopostrežnem bencinskem servisu našel bančno kartico. Policisti jo bodo vrnili lastniku. 

PP Zagorje ob Savi

V petek je občanka v Kisovcu našla šop ključev, ki se nahajajo na policijski postaji.

Obravnavali so tudi kaznivo dejanje tatvine denarja iz torbice na območju Zagorja ob Savi. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko vadbo na pristojno tožilstvo.

Zagorski policisti so obravnavali tudi kaznivo dejanje poškodovanje delov osebnega vozila, o čemer bodo obvestili pristojno tožilstvo, in prometno nesrečo z udeležbo divjadi na območju Trojan, pri kateri je nastala materialna škoda. Policisti so izdali obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo s samoudeležbo na območju Zagorja. Ugotovili so, da je voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal z vozišča, prav tako je voznik vozil pod vplivom alkohola. Zoper kršitelja sledi obdolžilni predlog na sodišče.

Še eno prometno nesrečo s samoudeležbo so obravnavali tudi na območju Čemšenika. Policisti so izdali obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

V nedeljo so bili zagorski obveščeni o najdeni gotovini na bankomatu v Kisovcu in jo zasegli, obravnavali pa so še kršitev javnega reda in miru z glasno glasbo v kletnih prostorih stanovanjskega bloka v Zagorju. Policisti so kršitelju so izrekli opozorilo.

SORODNI ČLANKI:

Teden prometnih nesreč, v eni je voznik vzel prednost kolesarju

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zasavci še vedno največ na Hrvaško

Prejšnji teden smo objavili anketo in vprašali naše bralce, kje so ali kje bodo letos dopustovali. Prav nič presenetljivo ni, da je več kot...
X