-- OGLAŠEVANJE --

V Zagorju ‘Srečen za živet’

-- OGLAŠEVANJE --

4. medgeneracijski festival ‘Srečen za živet’ bo v petek, 14. aprila, med 16. in 19. uro, v avli Delavskega doma Zagorje. Vstopnine ni.

Festival bo razdeljen na tri sklope, na otvoritvi s kulturnim programom se bo predstavil orkester harmonikarjev Glasbene šole Zagorje. Na tržnici, ki bo sledila, se bo letos predstavilo kar 28 društev, zavodov in organizacij iz širšega zasavskega okolja. Med tem bo deloval odprti oder z različnimi glasbenimi in plesnimi točkami. Ob 18. uri pa bo s ‘stand-up’ predstavo nastopil Boštjan Gorenc – Pižama.

Povezovanje med generacijami

“Na festivalu bomo predstavili naše delo, spodbujali prostovoljstvo se medgeneracijsko povezovali ter krepili odnose med organizacijami, zavodi in društvi,” pravi koordinatorka programa aktivnosti Medgeneracijskega središča Zagorje ob Savi Nuša Ule Maček.

Zbirali priboljške za otroke

Na dogodku bodo po besedah koordinatorke v sodelovanju z zagorskim Rdečim križem zbirali tudi priboljške za otroke: “Zbirali bomo sadje, sladkarije, čokolino, med, čokoladne namaze in marmelade, torej vse, kar humanitarna pomoč običajno ne vsebuje, otroke pa najbolj razveselijo.”

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --