-- OGLAŠEVANJE --

V Zagorju neznanec pobira prispevke

V Zagorju so opazili neznanca, ki naj bi pobiral prostovoljne prispevke za gluhoneme. Bodite previdni, opozarjajo policisti.

-- OGLAŠEVANJE --

Občani so zagorske policiste obvestili, da so opazili mlajšega moškega, ki ne govori, ampak le pokaže mapo s podpisi. Mimoidoče tako prosi za denar za gluhoneme.

Policisti občanom svetujejo, naj bodo v primerih pobiranja prostovoljnih prispevkov
pozorni na to, ali imajo osebe, ki pobirajo prispevke, ustrezno dovoljenje. V kolikor upravičenost pobiranja prispevkov ni izkazana, naj ljudje prispevkov ne dajejo.

Ne spuščajte jih v stanovanje

Prav tako naj oseb ne spuščajo, še posebej v v primerih, ko če ste sami, v stanovanja, saj so v podobnih primerih pogoste tudi priložnostne tatvine predmetov na hodniku, v stanovanju,… Če se izkaže, da oseba nima ali ne pokaže pisnega dovoljenja za pobiranje, pa preverite pri organizaciji, za katero naj bi zbiral prispevke oziroma obvestite policijo na številko 113. Pri tem pa bodite pozorni na osebni opis neznanca, njegovo vozilo in podobno.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --