20.2 C
Trbovlje
nedelja, 4. junija 2023
ZON.siAktualnoTrbovlje: Begunca skočila iz prikolice - enega prijeli, drugi še vedno na...

Trbovlje: Begunca skočila iz prikolice – enega prijeli, drugi še vedno na begu!

Na Savinjski cesti v Trbovljah sta bili opaženi dve osebi, ki sta stekli iz prikolice tovornega vozila, ko se le tega raztovarjali pri enem od podjetij, smo izvedeli na PU Ljubljana.

Mladoletnega Afganistanca ujeli, drugi slepi potnik pobegnil

Eno osebo so policisti ob pregledu terena takoj izsledili in ugotovili, da gre za mladoletnega državljana Afganistana, ki je zaprosil za mednarodno zaščito. Nastanili so ga v Azilnem domu Ljubljana.

Na dogodek nas je opozoril bralec: “Med razlaganjem kartona naj bi dva skočila iz prikolice” je zapisal in nas še opozoril, da je po njegovih informacijah eden še na begu.

In res je tako, je potrdila tudi Nataša Pučko, policijska piarovka in dodala, da naj bi mladoletnik na območju Srbije skupaj z neznancem prerezal ponjavo na tovornem vozilu, se skril v prikolico in tako nezakonito vstopil v Slovenijo. Policisti z zbiranjem obvestil o dogodku še nadaljujejo, prav tako še vedno poteka iskanje drugega ubežnika.

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Dirka na Katarino – zaprte bodo ceste po Trbovljah

Jutri bo v Trbovljah potekalo tradicionalno tekmovanje športnih avtomobilov na Katarino, ki ga organizira društvo Magnet. Vabljeni na ogled dirke in razstave starodobnih vozil....
X