11.9 C
Trbovlje
nedelja, 25. februarja 2024
ZON.siAktualnoTrbovlje: Begunca skočila iz prikolice - enega prijeli, drugi še vedno na...

Trbovlje: Begunca skočila iz prikolice – enega prijeli, drugi še vedno na begu!

Na Savinjski cesti v Trbovljah sta bili opaženi dve osebi, ki sta stekli iz prikolice tovornega vozila, ko se le tega raztovarjali pri enem od podjetij, smo izvedeli na PU Ljubljana.

Mladoletnega Afganistanca ujeli, drugi slepi potnik pobegnil

Eno osebo so policisti ob pregledu terena takoj izsledili in ugotovili, da gre za mladoletnega državljana Afganistana, ki je zaprosil za mednarodno zaščito. Nastanili so ga v Azilnem domu Ljubljana.

Na dogodek nas je opozoril bralec: “Med razlaganjem kartona naj bi dva skočila iz prikolice” je zapisal in nas še opozoril, da je po njegovih informacijah eden še na begu.

In res je tako, je potrdila tudi Nataša Pučko, policijska piarovka in dodala, da naj bi mladoletnik na območju Srbije skupaj z neznancem prerezal ponjavo na tovornem vozilu, se skril v prikolico in tako nezakonito vstopil v Slovenijo. Policisti z zbiranjem obvestil o dogodku še nadaljujejo, prav tako še vedno poteka iskanje drugega ubežnika.

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...