12 C
Trbovlje
četrtek, 23. septembra 2021
ZON.siAktualnoV Trbovljah predpremiera spektakla Črni panter

V Trbovljah predpremiera spektakla Črni panter

Po uspešni premieri filma Petdeset odtenkov svobode, ki je povsem napolnila trboveljsko kinodvorano, sledi predpremiera spektakla Črni panter.

Predpremiera le v izbranih kinih

Na valentinovo, 14. februarja, si lahko ob 18. uri ogledate film 50 odtenkov svobode, ob 20. uri pa Marvelov spektakel Črni panter.

Črni panter je v kinih na rednem sporedu od 15. februarja; v izbranih kinih, Kolosej, Cineplexx Slovenija, MariBox, Kino Bežigrad in tudi v Kinu Trbovlje pa si ga lahko predpremierno ogledate že dan prej. Vstopnice so že na voljo!

Foto: Andrej Uduč

Marvelov film ČRNI PANTER spremlja T’Challina, ki se po smrti očeta, kralja Wakade vrača domov v izolirano in tehnično napredno afriško skupnost, da bi zasedel prestol in postal nov kralj. V tistem trenutku se pojavi star sovražnik in takrat je kraljevi karakter T’Challina in Črnega panterja postavljen na preizkušnjo, saj se znajde v grozovitem spopadu in ogrožen je tako obstoj Wakande, kot celega sveta. Soočen z izdajo in nevarnostmi, mora mladi kralj zbrati svoje zaveznike in osvoboditi moč Črnega panterja, da bi premagal svoje sovražnike in omogočil varnosti svojemu narodu in njihovemu načinu življenja.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja...