28.9 C
Trbovlje
sreda, 16. junija 2021
ZON.si1+1=2V Trbovljah in Zagorju potrebujejo prostovoljce

V Trbovljah in Zagorju potrebujejo prostovoljce

Poročali smo o Klubu zasavskih prostovoljcev, preko katerega naj bi po celem Zasavju zbirali prijave tistih, ki želijo pomagati in na drugi strani povezovali z organizacijami, ki pridne roke potrebujejo. Prvi organizaciji iz tega naslova sta se že javili:
Društvo prijateljev mladine Trbovlje vabi prostovoljke in prostovoljce k sodelovanju pri izvedbi programa počitniškega varstva otrok. Delo bo obsegalo varstvo in animacijo otrok in bo potekalo v Trbovljah, v obdobju med 1. julijem in 31. avgustom letos. Več informacij na 041 618 414 (Lavra Izgoršek) in na dpm.trbovlje@siol.net.

Pokriti stroški in žepnina

V svoje vrste vabijo tudi v Mladinskem centru Zagorje ob Savi. Želijo mlade med 18. in 30. letom, da postanejo to poletje prostovoljci v eni izmed mladinskih organizacij v Sloveniji. V okviru programa Evropske solidarnostne enote bodo imeli priložnost opravljati prostovoljsko delo v občinah izven stalnega prebivališča. Zagorjani bodo na MC ZOS prejeli informacije o programih izven Zagorja, tisti od drugod pa bodo vabljeni na delo v Zagorje. Program zagotavlja kritje stroškov bivanja, prehrane, žepnine in vsebine programa. Projekt se začne 1. julija in traja 59 dni. Več informacij na nina@mczos.si in na 040699097.
- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Odprto cepljenje tudi v Zagorju

Zdravstveni dom Zagorje bo v soboto, 19. junija, organiziral še eno odprto cepljenje proti covid-19, na katerega lahko pridejo nenaročeni občani. Cepljenje bo potekalo...