-- OGLAŠEVANJE --

V sporu 22- letnik zabodel sorodnika

-- OGLAŠEVANJE --

Minuli teden so policisti vseh treh zasavskih občin zabeležili pestro dogajanje.

Trboveljski policisti so bili v ponedeljek obveščeni o požaru na zapuščenem objektu, katerega so gasilci pogasili, prav tako je bil opravljen ogled in po vseh zbranih informacijah bodo obvestili pristojno tožilstvo. Zaradi prekratke varnostne razdalje pa je v sredo prišlo do prometne nesreče na cesti Izlake – Orehovica. Voznik kombiniranega vozila je trčil v voznico osebnega vozila, ki je vozila pred njim. Voznica je pri tem utrpela lahke telesne poškodbe, na vozilih pa je ocenjena materialna škoda za 12.000 evrov. Zoper voznika bodo izvedli prekrškovni postopek.

Kar dve prometni nesreči z udeležbo divjadi so zabeležili litijski policisti, a so v obeh primerih odstopili od ogleda. V noči iz torka na sredo pa je prišlo, po do sedaj zbranih obvestilih, do prepira med 45- in 22-letnim moškim. Slednji je prvega zabodel z ostrim predmetom, vendar le-ta po prvih podatkih ni v življenjski nevarnosti. Osumljencu so zaradi suma ogrožanja življenja odvzeli prostost. O okoliščinah dogodka policisti še zbirajo obvestila in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo. V četrtek je prišlo do poskusa vloma v pomožni objekt ob hiši, a ni bilo nič odtujenega, medtem ko so v petek iz odklenjene vrtne lope v Šmartnem pri Litiji ukradli žar.

V Zagorju ob Savi je neznani storilec vlomil v prostore športnega društva, odtujil športne rekvizite in s tem povzročil za okoli 1200 evrov škode. Policisti so posredovali tudi pri kršitvi javnega reda in miru na javnem kraju, kjer je prišlo do spora dveh oseb, tako zoper oba kršitelja vodijo postopek o prekršku. Zabeležili so še dve prometni nesreči na parkirišču, pri obeh je bil kršitelj neznan ter prometno nesrečo z udeležbo divjadi, kjer pa so odstopili od ogleda. Prišlo je tudi do prometne nesreče zaradi napačne strani vožnje enega izmed voznikov osebnega avtomobila, zoper katerega policisti vodijo postopek o prekršku.

Policisti PP Hrastnik pa so ta teden kar dvakrat posredovali pri kršitvi javnega reda in miru, enkrat na javnem in drugič v zasebnem prostoru, zoper oba kršitelja vodijo prekrškovni postopek. Obveščeni pa so bili tudi o tatvini mobilnega telefona.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Svetovno znana imena v Zasavju zaradi slovenskega znanja

Lokalna ponudba za goste iz različnih strani sveta Po slavnostni otvoritvi v Delavskem domu Trbovlje, katere so se udeležili gostje iz 49 držav sveta, je...
-- OGLAŠEVANJE --