-- OGLAŠEVANJE --

V sporočilu trboveljski šoli varnostna grožnja, izvajajo se poostreni ukrepi, obvestili tudi ministrstva

-- OGLAŠEVANJE --

Že zjutraj smo poročali, da je ravnateljica OŠ Trbovlje Petra Čede na služben elektronski naslov včeraj ob 18. uri prejela sporočilo z varnostno grožnjo. “Zaradi dogodkov, ki se dogajajo v Srbiji smo še bolj pozorni in občutljivi na kakršna koli sporočila, ki bi lahko vzbudila skrb,” pravi ravnateljica, ki se zaveda resnosti situacije in je zato aktivirala vse ustrezne ukrepe za zagotavljanje varnosti učencev, učiteljev in ostalega osebja.

Ravnateljica je takoj podala prijavo na policijo in obvestila vse pristojne službe. Kot pravijo, se v zvezi s tem se že izvajajo ustrezni ukrepi. Kaj so konkretni ukrepi s strani šole nismo uspeli izvedeti, nam pa poročajo starši, da policisti varujejo šolo pred vhodom, na avtobusni postaji in na dvorišču šole.

Kot smo še izvedeli so o grožnjah obvestili tudi starše, občino in pristojno ministrstvo za vzgojo in izobraževanje ter ministrstvo za notranje zadeve.

Petra Čede je poudarila: “Varnost naših učencev in osebja je naše najvišje prednostno področje in bomo storili vse, kar je v naši moči, da zagotovimo, da bo šola ostala varno okolje za vse.”

Na Policijski upravi Ljubljana zaradi suma kaznivega dejanja vodijo intenzivno kriminalistično preiskavo, smo še izvedeli. Osumljenec zaenkrat ni znan, zaradi interesa preiskave podrobnosti zaenkrat ne želijo pojasnjevati.

Nekdo včeraj poslal grozilno pismo na trboveljsko šolo, danes policijsko varovanje

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --