-- OGLAŠEVANJE --

Nekdo včeraj poslal grozilno pismo na trboveljsko šolo, danes policijsko varovanje

-- OGLAŠEVANJE --

Včeraj pozno popoldan je ravnateljica Petra Čede obvestila policijo o prejemu sporočila z grozilno vsebino. Policisti že izvajajo ukrepe za zagotavljanje varnosti, pouk bo potekal nemoteno.

Policisti so okoli 18. ure včeraj prejeli prijavo o elektronskem sporočilu z grozilno vsebino, poslanem na Osnovno šolo Trbovlje. Na obvestilo so se policisti nemudoma odzvali in v sodelovanju s šolo izvedli prve nujne ukrepe za zagotavljanje varnosti življenja in zdravja ljudi ter varnosti premoženja, ki jih bodo, kot pravijo, izvajali dokler bo to potrebno. »Hkrati so policisti zavarovali dokaze in nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja.« Po vseh zbranih informacijah bodo primer predali pristojnemu tožilstvu.

Zaskrbljeni starši so nam posredovali sporočilo, ki so ga prejeli včeraj popoldan od ravnateljice. Danes pa poročajo o policistih, ki šolo varujejo na več različnih lokacijah. Mnogi starši so otroke danes obdržali doma.

 

Ravnateljica Petra Čede nam je več informacij obljubila do 9. ure.

Hrastničanka, ki živi v Srbiji, je opisala kakšno je stanje tam in podala svoj pogled

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Tek na smučeh tudi brez snega

Na razpis Inovacije Zasavja za leto 2024 so v letošnjem letu prejeli 20 prijav za novitete, pri katerih je sodelovalo 100 inovatorjev in inovatork....
-- OGLAŠEVANJE --