-0.7 C
Trbovlje
sreda, 29. marca 2023
ZON.siAktualnoV nesreči dva hudo poškodovana

V nesreči dva hudo poškodovana

V Zgornjem Logu v Litiji je včeraj, ob 18.33, po podatkih Regijskega centra za obveščanje osebno vozilo trčilo v dve nasproti vozeči osebni vozili.

Gasilci PGD Litija so zavarovali in razsvetljevali kraj dogodka, s tehničnim posegom iz enega vozila rešili poškodovano osebo, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi dveh poškodovanih oseb, odklopili akumulatorje in očistili posledice prometne nesreče s cestišča. Reševalci Nujne medicinske pomoči Litija so na kraju dogodka oskrbeli dve poškodovani osebi in ju prepeljali v UKC Ljubljana.

Na regionalni cesti Litija – Ljubljana se je pripetila prometna nesreča z udeležbo treh osebnih vozil, v kateri sta dve osebi utrpeli hude telesne poškodbe. Z ogledom kraja nesreče in zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je 49-letni voznik osebnega vozila Audi vozil proti Litiji. V desnem ovinku je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil nadzor nad vozilom, odneslo ga je na levo smerno vozišče, pri tem pa je oplazil 42-letnega voznika v Meganu, ki je pravilno pripeljal po svojem prometnem pasu. Audija je pri tem odbilo nazaj na njegovo smerno vozišče, nato pa je ponovno zapeljal na nasprotno smerno vozišče in oplazil še 56-letnega voznika Toyote.

Po oplaženju je Audija odbilo ponovno nazaj na njegov vozni pas in nato ponovno na levo smerno vozišče, kjer je trčil v odbojno ograjo. Vozilo je nato obstalo na vozišču. Voznika Audija in Toyote sta v nesreči utrpela hude telesne poškodbe, voznik Megana se ni poškodoval, prav tako ne potnica v njegovem vozilu. Brez poškodb sta jih po podatkih policije odnesli tudi potnici v Audiju. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Foto: PGD Litija

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Bodo za Ceroz župani sklenili roke ali bodo Trbovlje še naprej solirale?

Bolj kot ne potihem so se včeraj sestali župani, predstavniki občin lastnic regijskega centra v Uničnem. Litija, Radeče, Hrastnik, Zagorje in še občina Trbovlje,...
X