-- OGLAŠEVANJE --

V najem občinski poslovni prostor

-- OGLAŠEVANJE --

Občina Radeče se je odločila dati v najem poslovni prostor, ki zajema skupno površino slabih 38 m². Za kako dolgo obdobje pa bo stvar dogovora. Gre za prostore, v katerih je bil dolga leta najemnik fizioterapevt.

Kot so zapisali v razpisni objavi, se poslovni prostor nahaja v pritličju stavbe št. 157, na parceli št. 95, k.o. 1862-Radeče, in je pravzaprav del občinske zgradbe, ki zajema tri prostore: pisarno v površini 28,35 m², predprostor v površini 4,18 m² in sanitarije v površini 5,31 m². Cena za celoten poslovni prostor znaša 321,64 evrov na mesec, k čemur bodo prišteti še stroški davka, najemnik pa bo dolžan plačevati tudi sorazmeren delež stroškov vode, elektrike, ogrevanja in odvoza smeti.

Poslovni prostor se oddaja v najem po sistemu » videno –najeto«, rok za sprejem ponudbe oziroma izjave o interesu pa Občina Radeče sprejema do vključno 7. februarja 2022.

SORODNI ČLANKI:

Priložnost za frizerski in kozmetični salon

Občina v najem oddaja tri stanovanja

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Razpis št. 2 pripeljal novo direktorico

Svet knjižnice je na svoji aprilski seji za novo direktorico knjižnice izbral kandidatko Tadejo Casagrande. S programom dela in načrtom razvoja zavoda za novo...
-- OGLAŠEVANJE --