21.9 C
Trbovlje
četrtek, 8. junija 2023
ZON.siAktualnoV najem občinski poslovni prostor

V najem občinski poslovni prostor

Občina Radeče se je odločila dati v najem poslovni prostor, ki zajema skupno površino slabih 38 m². Za kako dolgo obdobje pa bo stvar dogovora. Gre za prostore, v katerih je bil dolga leta najemnik fizioterapevt.

Kot so zapisali v razpisni objavi, se poslovni prostor nahaja v pritličju stavbe št. 157, na parceli št. 95, k.o. 1862-Radeče, in je pravzaprav del občinske zgradbe, ki zajema tri prostore: pisarno v površini 28,35 m², predprostor v površini 4,18 m² in sanitarije v površini 5,31 m². Cena za celoten poslovni prostor znaša 321,64 evrov na mesec, k čemur bodo prišteti še stroški davka, najemnik pa bo dolžan plačevati tudi sorazmeren delež stroškov vode, elektrike, ogrevanja in odvoza smeti.

Poslovni prostor se oddaja v najem po sistemu » videno –najeto«, rok za sprejem ponudbe oziroma izjave o interesu pa Občina Radeče sprejema do vključno 7. februarja 2022.

SORODNI ČLANKI:

Priložnost za frizerski in kozmetični salon

Občina v najem oddaja tri stanovanja

 

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Pogrešano našli le nekaj metrov od mesta, kjer so jo videli nazadnje

Iskalna akcija je prekinjena, saj so policisti in gasilci našli pogrešano 40-letnico.  V sredo zvečer so obvestili zasavski obveščevalni center, da je osebo pri prečkanju naraslega...
X