18 C
Trbovlje
sreda, 5. oktobra 2022
ZON.siAktualnoV mestu vlada panika, slišijo se govorice in šepetanja ...

V mestu vlada panika, slišijo se govorice in šepetanja …

Po Zagorski noči, datumu intenzivnega praznovanja, so Zagorjani izgubili spomin. V jutro so se zbudili kot nepopisan list in povsem izgubili svojo identiteto. Ne vedo več, kaj delajo v tem mest, kdo so, kam plujejo? Brezciljno tavajo naokrog. 

V mestu vlada panika, slišijo se govorice in šepetanja … še Roglič se v rondoju vozi v krogu, ker je pozabil, v kateri smeri je naslednja dirka. 

Tako se začne zabavna igra, ki deluje preko telefonov ali pametnih naprav, začne pa se v zagorskem parku tik ob kipu dr. Janeza Drnovška. Totalna panika se imenuje igra, ki je popolnoma brezplačna, traja povprečno eno uro, igralec ali igralci pa prehodijo okoli 5 kilometrov preden rešijo Zagorje pred propadom.

Simpatičen turistični produkt je nastal v LAS-ovem projektu, v katerem je Mladinski center Zagorje prenovil tudi dvorano v prostorih Proletarca. Igrica je namenjena starejšim otrokom pa vse do najstarejših občanov. Igra jo lahko posameznik ali skupina. Je pestra, zanimiva in še poučna dogodivščina, v kateri nehote izgubiš 300 kalorij, se pošali direktor MCZoS Marko Pavlovič.

TOTALNA PANIKA na zabaven in atraktiven način uporabniku predstavlja kulturne, družabne in zgodovinske znamenitosti Zagorja ob Savi

“Ko smo se lotili tega projekta, smo nehote ugotovili, koliko zanimivosti ima naš kraj. Ustvariti jagodni izbor sploh ni bilo tako lahko.” Osnovna ideja je, kot še doda direktor, da tako domačini kot obiskovalci Zagorja preživijo pustolovsko uro v mestu in ob tem na zabaven način izvedo tudi kaj koristnega.

Poskeniraš QR kodo in greš v akcijo

Začetek igre je v Parku dr. Janeza Drnovška – tik ob spomeniku je monitor, kjer poskeniraš QR kodo in si naložiš aplikacijo. Potem sledi navodilom in kot pravijo organizatorji: “uživaj!”

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Elektro na delu v Zasavju! So pri vas že zamenjali stare števce v elektro omarici?

Na elektro omrežju v območju Zasavje, Radeč in Šmartnega pri Litiji, poteka projekt uvedbe naprednega merilnega sistema. V Zagorju in Trbovljah so že zaključili,...
X