-- OGLAŠEVANJE --

V Litiji vlomil v hišo in odnesel za 5000 evrov gotovine in nakita

-- OGLAŠEVANJE --

Zasavska vikend kronika:

PP Hrastnik

Hrastniški policisti so v petek pozno zvečer posredovali v Hrastniku zaradi suma kršitve javnega reda, v soboto popoldan pa so bili obveščeni o poškodovanju strehe osebnega vozila. Na vozilu je nastalo za okoli 300 evrov škode.

PP Trbovlje

Trboveljski policisti so v petek popoldan imeli delo s 56-letnim občanom, ki se je nedostojno vedel do gasilcev, ki so gasili travniški požar. Zoper kršitelja vodijo prekrškovni postopek.

V nedeljo ponoči je neznanec na parkirišču v Trbovljah poškodoval vrata parkiranega  osebnega avtomobila, ter s tem lastnika oškodoval za približno 500 evrov, včeraj zvečer pa so na Trgu revolucije prevzeli najdeno kolo znamke Explorer v modro-srebrni barvi. Lastnika pozivajo, da kolo prevzame na policijski postaji Trbovlje. 

PP Litija

V petek je v Litiji do zdaj še neznani storilec z ostrim predmetom poškodoval vrata osebnega vozila, na katerem je nastalo za okoli 100 evrov škode. Policisti so obravnavali tudi katalizatorja iz osebnega vozila, pri čemer je nastalo za okoli 250 evrov škode.

Prav tako v petek v popoldanskem času so obravnavali vlom v hišo v okolici Litije, kjer je do sedaj neznani storilec z orodjem na vzvod odprl balkonska vrata in vstopil v hišo, kjer je pregledal prostore, odtujil nekaj gotovine in nakita. Lastnika je oškodoval za okoli 5000 evrov. 

Obravnavali so tudi kršitev javnega reda in miru in nesrečo v gozdu. Pri spravilu lesa je bila ena oseba huje poškodovana, saj jo je podrto deblo stisnilo ob drugo drevo. Policisti ob tem opozarjajo vse, da so pri delih, kjer obstaja večje tveganje za poškodbe, še posebej previdni, da upoštevajo vse varnostne ukrepe in uporabljajo predpisano opremo.

V večernem času so litijski policisti še posredovali zaradi glasne glasbe v gostinskem lokalu, kjer je bilo izrečeno opozorilo.

PP Zagorje ob Savi

Zagorski policisti so v petek popoldan obravnavali prijavo o kršitvi javnega reda in miru. Zaradi nasilnega vedenja bodo po zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep, kazensko ovadbo pa bodo podali tudi zoper kršitelja, ki ga sumijo kaznivega dejanja izsiljevanja.

V petek so obravnavali tudi travniški požar na območju Podkuma, kjer je zgorela podrast. Materialna škoda pri tem ni nastala. Izdali pa so še ukrep prepovedi približevanja zoper osmuljenega za kaznivo dejanje nasilja v družini.

V soboto so policisti prejeli obvestilo o izgubi ženske torbice z osebnimi dokumenti in mobilnim telefonom znamke iphone na območju Ljubljane in o tatvini goriva iz rezervoarja tovornega vozila na območju Lukovice, pri čemer je bil oškodovan madžarski državljan. 

Kasneje so obravnavali še prometno nesrečo z materialno škodo na območju Kolovrata. Policisti glede prometne nesreče, v kateri je nastala materialna škoda, še zbirajo obvestila.

Sorodni članki:

Včeraj dvakrat požar v naravi, gasilci opozarjajo

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --