-- OGLAŠEVANJE --

V Litiji nova zdravnica, pot do nje pa “trnova” …

-- OGLAŠEVANJE --

V Zdravstvenem domu Litija je po uspešno opravljeni specializaciji iz družinske medicine začela delati nova zdravnica. Ko smo prosili za več informacij o novi ambulanti in o opredeljevanju pacientov, v ZD Litiji niso želeli odgovarjati in so nas hladno usmerili na ZZZS in na svojo spletno stran – torej na tisto, na kateri nova ambulanta in zdravnica sploh še ni navedena, na splošnih informacijah po telefonu pa pravijo “pokličite jutri”. 

Urša Plaskan, dr. med. spec. druž. med. sodeč po obvestilu objavljenem na spleti strani ZD Litija sprejema zainteresirane in nove paciente, ki se lahko opredelijo pri njej. Kako do zdravnice in opredelitve pa danes v več urnem raziskovanju nismo uspeli izvedeti. Le, da naj pokličemo jutri.

Ni še znano, koliko pacientov že ima in ali se mudi z opredelitvijo, da ne bo ambulanta “prepolna”

Na ZZZS so nam pojasnili, da so zadnji podatki o opredeljenosti pacientov na osebne zdravnike za december, zato navedene zdravnice še ni na seznamu s številom opredeljenih pacientov. Torej ni znano, saj v ZD Litija niso odgovorili na naša vprašanja, koliko pacientov je že vpisano pri novi litijski zdravnici.

Novica, da je na voljo nova zdravnica v litijski zdravstveni ustanovi, je seveda dobra in spodbudna, a kot se je izkazalo, je pot do nje zahtevna. Nam danes recimo ni uspelo ne po poti preko uprave zdravstvene ustanove, ne po poti splošnih informacij za paciente, prav tako nismo izvedeli, kako do nje, kdaj in koliko prostih “mest” še ima.

SORODNI ČLANKI:

Četrtina zasavskih ambulant koncesionarskih

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --