29.3 C
Trbovlje
sreda, 28. julija 2021
ZON.siAktualnoV Hrastniku vse manj trgovin, vse več pa v Trbovljah

V Hrastniku vse manj trgovin, vse več pa v Trbovljah

Hrastnik nikakor ne slovi po številnih trgovinah kot to velja za sosednje Trbovlje. Prej nasprotno. In kot kaže, bo izbire še manj.

Mercator je odkupil prostore bivšega Jurčka in bo živilsko trgovino povečal. Prenova je v planu letos, nam potrdijo na Mercatorju, vendar, kot pravijo, je še prezgodaj, da bi lahko potrdili točen termin ali posredovali podrobnosti. Trgovina Mastnak s Telekomovo podružnico ostaja v blagovnici in bo odprta tudi v času prenove živilske trgovine.

V teh dneh so se izšteli zadnji dnevi trgovini Modiana, ki so jo, po besedah Saše Mladinović iz podjetja Montecristo v Hrastniku zaprli predvsem “zaradi spremenjenih oziroma oteženih okoliščinah po daljšem obdobju zaprtja trgovin ter slabšemu (negativnemu) poslovnemu rezultatu trgovine v preteklosti.” 

Izvedeli smo tudi govorice, da naj bi bili šteti dnevi tudi trgovini Intersport, čeprav v podjetju Intersport ISI pravijo, da zaenkrat zaprtje ni predvideno. “Glede dolgoročnega razvoja lokacije pa v tem trenutku še ni bila sprejeta odločitev.” pojasnijo v podjetju, kjer dodajo še, da bodo še v letošnjem letu novo trgovino odprli v Trbovljah.

Ni naključje, da je eden prvih podpisov v Hrastniku

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček. Poleg...