-- OGLAŠEVANJE --

V Hrastniku stanovanje veliko 100 kvadratov le 30 tisočakov

Občina prodaja tri starejša stanovanja, potrebna obnove. Na hribu, kjer stanovalci gledajo sotesko Save in železniško postajo, bodo kmalu novi lastniki.

-- OGLAŠEVANJE --

Na Dirmajerjevem hribu občina prodaja kar tri stanovanja različnih velikosti. Najcenejšega prodaja v hiši starejši od 150 let, za slabih 24.000 evrov. Dve od prodajanih stanovanj sta zasedeni z najemniki, kar se tudi z nakupom ne bo spremenilo. 

Največja nepremičnina, kar 105,40 kvadratnih metrov veliko stanovanje na naslovu Cesta Hermana Debelaka 17 se prodaja skupaj z zemljiščem. Gre za starejši stanovanjski objekt, zgrajen leta 1905, ki je potreben temeljite obnove. Objekt je priklopljen na javni vodovod, električno omrežje in ima svojo greznico. Obenem pa je stanovanje oddano v najem, in sprememba lastnika stanovanja ne vpliva na obstoječe najemno razmerje. Varščina znaša 3.000 evrov, izhodiščna cena pa 30.000.

Drugi dve stanovanji se prav tako prodajata v starejšem stanovanjskem objektu, na naslovu Hermana Debelaka 15. Iz javnih evidenc kaže, da je eno veliko 55,90 kvadratnih metrov, drugo pa 74,50. Za manjše stanovanje, v stavbi zgrajeni leta 1860, občina pričakuje vsaj 23.700 evrov, drugo stanovanje pa so ocenili na 29.400 evrov.

Obe nepremičnini sta potrebni temeljite obnove, so še zapisali na občini v javnem zbiranju ponudb za stanovanji.

Ob železniški progi več stanovanj, ki so na voljo za nakup na dražbi

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --