-- OGLAŠEVANJE --

Ob železniški progi več stanovanj, ki so na voljo za nakup na dražbi

Javno zbiranje ponudb za nepremičnine v Hrastniku se je že pričelo. Vsi, ki bi se radi potegovali za zemljišča s starejšimi stanovanjskimi objekti ali etažna stanovanja lahko svojo ponudbo oddajo še do 7. maja

-- OGLAŠEVANJE --

Od 4 do 7 tisočakov za stanovanja v bližini železniške proge

Na naslovu Za Savo 10 so na voljo tri stanovanja, ki so potrebna temeljite obnove. Na objektu sta vgrajena elektrovod in vodovod, ogrevanje je urejeno individualno, urejena je možnost priklopa na javno kanalizacijo. Bivalni prostori v stavbi imajo skupno zunanje stranišče in so brez kopalnice. Za izhodiščno ceno 4000 evrov se prodaja stanovanje v 3. etaži z dobrimi 23 kvadratnimi metri uporabne površine. 4500 evrov bo potrebno odšteti za prostore v 2. etaži z uporabno površino 22 kvadratov. Za 40 kvadratnih metrov uporabne površine v 3. nadstropju na Občini zahtevajo 7000 evrov.

V sosednji zgradbi, na naslovu Za Savo 13, je za izhodiščno ceno 6500 evrov na prodaj stanovanje v prvi etaži, ki ima 45 kvadratov uporabne površine. Tudi tu je potrebna temeljita obnova, vodi so vgrajeni, ogrevanje urejeno individualno ter možnost priklopa na javno kanalizacijo.

Znova zbirajo ponudbe za objekt, ki je del kulturne dediščine in hišo, ki ni vpisana v kataster stavb

Skupaj z nepremičnino, na kateri stoji starejši objekt, ki je del kulturne dediščine, se prodajajo še tri zemljišča. Izhodiščna cena za vse nepremičnine je 40.000 evrov. Hiša, ki se nahaja na naslovu Grajska pot 3, ni vpisana v kataster stavb in je v zelo slabem stanju. Potrebna je celovite prenove, je zapisano v razpisni dokumentaciji.

Za 500 kvadratnih metrov veliko zemljišče, na katerem stoji star objekt, je potrebno ponuditi vsaj 50.000 evrov. Zgradba na naslovu Cesta 3. julija 14 ni vpisana v kataster stavb in je potrebna celovite prenove. Na zemljišču so vgrajeni vodi za elektriko, vodo in komunikacijo ter ponuja možnost za priklop na javni fekalni vod ter individualno ogrevanje.

Javni razpis je na ogled na spletni strani občine Hrastnik, ponudbe je potrebno oddati na priloženih obrazcih do 7. maja. Hkrati z oddajo ponudbe je potrebno plačati varščino v vrednosti 10 odstotkov izhodiščne cene. Ogled nepremičnin je možen ob predhodnem dogovoru.

Ponovljene dražbe: Zdaj 22.000 € za 50 kvadratnih metrov veliko stanovanje

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

NEVERJETNO: Projekta trboveljskih dijakov z mednarodno postajo poletela v vesolje

Na Mednarodni vesoljski postaji so astronavti uporabljali program, ki so ga napisali dijaki 2. in 3. letnika Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje. Dijaki...
-- OGLAŠEVANJE --