17.2 C
Trbovlje
petek, 30. julija 2021
ZON.siAktualnoRazpisanih 200.000 evrov za šport, kulturo, mlade, ...

Razpisanih 200.000 evrov za šport, kulturo, mlade, …

Odprtih je 5 javnih razpisov za sofinanciranje športa, ljubiteljske kulture, mladinske dejavnosti, društev in humanitarnih organizacij ter prireditev posebnega pomena v občini Hrastnik.

“V občini Hrastnik ohranjamo enak nivo sredstev za omenjene razpise, kljub znižani povprečnini. Sredstev ne znižujemo, pa tudi ne dvigujemo,” je povedal vodja oddelka za družbene dejavnosti in gospodarstvo občine Hrastnik Ljubomir Zalezina.

Največ sredstev za šport

Občina Hrastnik bo v letošnjem letu za sofinanciranje programov v ljubiteljski kulturi namenila 29.000 evrov, prijave na razpis so možne do 2. februarja. Za sofinanciranje mladinske dejavnosti, ki jo izvajajo javni zavodi, je na voljo 16.000 evrov, rok za prijave je 31. januar. Za sofinanciranje športnih programov občina do 1. februarja razpisuje 73.570 evrov, ki jih bodo razporedili med šport mladih, športno rekreacijo, kakovostni šport, vrhunski šport, šport invalidov, sofinanciranje razvojnih strokovnih nalog in nalog skupnega pomena ter za vzdrževanje objektov v lasti klubov.

Za javni razpis za sofinanciranje društev, združenj, neprofitnih organizacij in humanitarnih organizacij je občina namenila je 34.160 evrov, prijave so mogoče do 1. februarja. Za sofinanciranje prireditev posebnega pomena za območje občine Hrastnik je na voljo 50.000 evrov, razpis je odprt do 31. decembra letos.

SORODNI ČLANKI:

Razdelili si bodo 153.000 evrov

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Največ Zasavcev na Hrvaško, le nekaj manj na dopust kar v domače kraje

Na našem portalu smo pripravili anketo, v kateri smo bralce spraševali, kam se bodo letos odpravili na dopust. Kot kaže, večina odhaja ali pa...