-- OGLAŠEVANJE --

Razdelili si bodo 153.000 evrov

-- OGLAŠEVANJE --

Za štiri, že zaključene razpise je občina Hrastnik prejela skupno 86 vlog. Za šport, društva, mladinske dejavnosti in ljubiteljsko kulturo bo razdelila dobrih 153.000 evrov.

86 vlog za 4 razpise

Na javni razpis za sofinanciranje športnih programov, za katere je občina razpisala dobrih 73.500 evrov, je prispelo 27 vlog. 12 vlog je prispelo na javni razpis za sofinanciranje programov v ljubiteljski kulturi. Društva si bodo razdelila 29.500 evrov. Prvi del sredstev bodo društva prejela konec februarja oziroma začetek marca, je povedal vodja oddelka za družbene dejavnosti in gospodarstvo v občini Hrastnik, Ljubomir Zalezina.

Ena vloga je prispela na razpis za sofinanciranje programov mladinskih dejavnosti, na voljo je 16.000 evrov. Pogodbo o sofinanciranju z izvajalcem bo podpisana v drugi polovici februarja.

Sredstva februarja in marca

Na javnem razpisu za sofinanciranje društev, združenj, neprofitnih organizacij in humanitarnih organizacij je bilo razpisanih dobrih 34.000 evrov sredstev. Na razpis je prispelo 46 vlog. Sredstva bo občina razdelila v prvi polovici februarja.

Podatki o tem, katera društva so izbrana in kolikšna sredstva bodo prejela za sofinanciranje programa na posameznih področjih, bo znano po oceni prejetih vlog oziroma pravnomočnosti sklepov o sofinanciranju dejavnosti, je povedal Zalezina.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Ekonomisti iz cele Slovenije obiskali Trbovlje

Gimnazijo in ekonomsko srednjo šolo Trbovlje so obiskali dijaki iz 21 ekonomskih šol. Da je dogodek namenjen druženju, zabavi in spoznavanju novosti dijakov, učiteljev...
-- OGLAŠEVANJE --