19.8 C
Trbovlje
ponedeljek, 27. septembra 2021
ZON.siAktualnoRazdelili si bodo 153.000 evrov

Razdelili si bodo 153.000 evrov

Za štiri, že zaključene razpise je občina Hrastnik prejela skupno 86 vlog. Za šport, društva, mladinske dejavnosti in ljubiteljsko kulturo bo razdelila dobrih 153.000 evrov.

86 vlog za 4 razpise

Na javni razpis za sofinanciranje športnih programov, za katere je občina razpisala dobrih 73.500 evrov, je prispelo 27 vlog. 12 vlog je prispelo na javni razpis za sofinanciranje programov v ljubiteljski kulturi. Društva si bodo razdelila 29.500 evrov. Prvi del sredstev bodo društva prejela konec februarja oziroma začetek marca, je povedal vodja oddelka za družbene dejavnosti in gospodarstvo v občini Hrastnik, Ljubomir Zalezina.

Ena vloga je prispela na razpis za sofinanciranje programov mladinskih dejavnosti, na voljo je 16.000 evrov. Pogodbo o sofinanciranju z izvajalcem bo podpisana v drugi polovici februarja.

Sredstva februarja in marca

Na javnem razpisu za sofinanciranje društev, združenj, neprofitnih organizacij in humanitarnih organizacij je bilo razpisanih dobrih 34.000 evrov sredstev. Na razpis je prispelo 46 vlog. Sredstva bo občina razdelila v prvi polovici februarja.

Podatki o tem, katera društva so izbrana in kolikšna sredstva bodo prejela za sofinanciranje programa na posameznih področjih, bo znano po oceni prejetih vlog oziroma pravnomočnosti sklepov o sofinanciranju dejavnosti, je povedal Zalezina.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Je to mogoče? V Zasavju so se covid številke “ustavile”

Še teden nazaj smo poročali, kako je število okužb v Zasavju drastično poskočilo. Povsem drugačna slika je danes. Od zadnjega tedna je le 7...