12 C
Trbovlje
četrtek, 5. oktobra 2023
ZON.siAdventV Elkoplast si darilo izberete sami!

V Elkoplast si darilo izberete sami!

Podjetje Elkoplast d.o.o. je malo družinsko podjetje z 20 letno tradicijo na področju uvoza, prodaje in montaže vseh vrst talnih oblog za domačo uporabo in poslovne objekte. Danes imamo v Trbovljah eno maloprodajno enoto. Z osebno kakovostjo in znanjem ustvarjamo vrednost in gradimo konkurenčno  družbo s trajno rastjo.

Velika izbira talnih oblog različnih kvalitet, barv in vzorcev. Elkoplast vam na enem mestu s talnimi oblogami opremi hišo, stanovanje in poslovne prostore. Ponujajo široko paleto parketov, laminatov, PVC oblog, tekstilnih oblog, tekačev in še mnogo več. 

Nakup pri Elkoplastu vključuje strokovno pomoč pri izbiri in svetovanje pri vgradnji talnih oblog. Glede na vaše želje, pa poskrbijo tudi za dostavo in vgradnjo. 

V Elkoplast na naslovu Bevško 2 v Trbovljah ste vabljeni:

Ponedeljek – Petek
8:00 – 15:00
Sobota in nedelja zaprto

NAGRADNA IGRA ELKOPLAST

Nagrada: Elkoplast podarja vrednostni bon v višini 20 evrov. Bon lahko nagrajenec izkoristi v salonu Elkoplast v Bevškem pri nakupu njihovih izdelkov. 

Kako sodelovati?

Vse kar morate storiti je, da 12. 12. 2015 na enaslov nagradna@zon.si pošljete svoje podatke (ime in priimek, kraj bivanja ter enaslov) v zadevo pa napišite Nagradna igra Elkoplast in že boste uvrščeni med potencialne nagrajence. Pa veliko sreče! 

S pošiljanjem podatkov sprejemate Splošne pogoje nagradnih iger in Nagradno igro Advent 2015.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Štiri stanovanja, najcenejše 9000 evrov, najdražje 25 tisočakov

Kar štiri stanovanja v isti stavbi so naprodaj. Občina Hrastnik bo v zasebne roke prodala nepremičnine na naslova Cesta 1. maja 44 v Hrastniku.  Stanovanje...