13.6 C
Trbovlje
četrtek, 23. septembra 2021
ZON.siAktualnoV delovni nezgodi hudo poškodovan

V delovni nezgodi hudo poškodovan

Hrastniški policisti so bili včeraj, ob 7. uri, obveščeni o poskusu vloma v lopo. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec vlomil v lopo, iz nje pa ni ničesar odtujil. Pri tem je nastalo za okoli 50 evrov materialne škode.

Zagorski policisti so obravnavali kaznivo dejanje tatvine na škodo trgovine v Zagorju, kjer je neznani storilec v jutranjem času odtujil črno moško denarnico in s tem podjetje oškodoval za okoli 10 evrov. Policisti bodo po zbranih obvestilih zoper storilca podali kazensko ovadbo.

Lovili psa, ki je taval po zasavki

Na Policijsko postaji so prejeli obvestilo, da na glavni cesti v bližini mostu čez reko Savo po vozišču hodi večji pes in ogroža promet. Psa, ki se ni pustil ujeti, je patrulja spremljala in umirjala promet, do prihoda na kraj predstavnika Kinološkega društva Zagorje. V primeru ugotovitve lastnika zoper njega sledi ustrezen ukrep zaradi kršitve določil Zakona o zaščiti
živali.

Policisti so obravnavali delovno nezgodo, do katere je prišlo pri zlaganju lesenih plošč, ki so se prevrnile na delavca, ki je pri tem utrpel hude telesne poškodbe. Z ogledom kraja dejanja in do sedaj zbranimi obvestili je tuja krivda izključena, o zadevi bo s poročilom
obveščeno pristojno Okrožno državno tožilstvo v Trbovljah.

Vlomil v stanovanjsko hišo in odnesel hrano

Zagorski policisti so na območju Hrastnika obravnavali kaznivo dejanje velike tatvine. Neznani storilec je vlomil skozi pritlično okno stanovanjske hiše in iz notranjosti ukradel prehrambene izdelke. Z dejanjem je lastnik oškodovan za 200 evrov. Po zbranih obvestilih bo zoper storilca kaznivega dejanja podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Pri kontroli terena so policisti zaznali razbito okno poslovnega objekta. O ugotovitvah je bila seznanjena odgovorna oseba, ki pa zoper znanega storilca kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari ni želela podati predloga za pregon, zaradi česar bo Okrožno državno tožilstvo o zadevi obveščeno z dopisom.

S strani občanke so bili policisti obveščeni o najdbi moške ročne ure znamke Ferucci. V kolikor bodo ugotovili, kdo je lastnik ure, mu jo bodo vrnili na PP Zagorje ob Savi.

Trboveljski policisti so včeraj popoldan na parkirišču obravnavali prometno nesrečo, v kateri je povzročitelj po trčenju odpeljal s kraja.

Kršil prepoved približevanja, občan razgrajal v zdravstveni ustanovi

Okoli 17. ure so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na avtobusu, zoper kršitelja sledi hitri postopek.

Prav tako popoldne so bili policisti obveščeni tudi o dogodku, ko se je na javnem kraju občan nedostojno vedel, izrečena mu je bila globa.

Ob 18.30 uri bili policisti obveščeni o kršitvi prepovedi približevanja osebi, izrečene v skladu Z zakonom o preprečevanju nasilja v družini. O kršitvi obveščeno pristojno sodišče.

Policisti so bili ob 23.55 obveščeni, da v zdravstveni ustanovi javni red in mir krši občan. Policisti so ugotovili, da je kršitelj pod vplivom alkohola, ki pa se noče pomiriti. zato mu je bilo odrejeno pridržanje do iztreznitve in izrečena globa.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja...