-- OGLAŠEVANJE --

V Bevškem bo razkopano do poletja

V Bevškem bodo prihodnji teden začeli obnavljati vodovodno omrežje. Zaradi del bo oviran promet od Sušnika (Bevško 1), do odcepa za Jugov graben.

-- OGLAŠEVANJE --

Komunala Trbovlje bo v ponedeljek, 18. aprila začela s 1. fazo obnove vodovodnih cevi za vodooskrbo spodnjega dela Bevškega. Dela bodo potekala predvidoma do 17. junija. V tem času bo promet na regionalni cesti potekal izmenično po enem voznem pasu, urejen s semaforji.

Zamenjali bodo dotrajane cevi

Po besedah vodje komunalnega sektorja pri Komunali Trbovlje Tomislava Dolarja bo celotna obnova cevovoda v Bevškem, od Sušnika (Bevško 1) do odcepa za Ravensko vas stala okoli 250.000 evrov. Potekala bo v dveh fazah, letos bodo izvedli prvo fazo. »Obnova se bo izvedla zaradi dotrajanosti cevi in problemov z iztekanjem vode. Območje je problematično za iskanje napak, saj je v bližini potok, zato je smiselno, da se cevi zamenja,« je razložil Dolar.

ravenska vas

Oskrba z vodo NE bo motena

Dolar je zatrdil, da bodo prebivalci Bevškega imeli v tem času nemoteno oskrbo z vodo: »nove cevi bomo položili poleg starih, v tem času bo vodooskrba potekala po starih ceveh. Le ob samem preklopu na nove cevi, kar bo trajalo 2 do 3 ure, bo voda zaprta.«

Dela bodo potekala delno v cestišču regionalne ceste, delno v pločniku. Kjer bodo delavci komunale izvedli posege, bodo hkrati obnovili tudi asfalt.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --