-- OGLAŠEVANJE --

V Bevškem bo razkopano do poletja

V Bevškem bodo prihodnji teden začeli obnavljati vodovodno omrežje. Zaradi del bo oviran promet od Sušnika (Bevško 1), do odcepa za Jugov graben.

-- OGLAŠEVANJE --

Komunala Trbovlje bo v ponedeljek, 18. aprila začela s 1. fazo obnove vodovodnih cevi za vodooskrbo spodnjega dela Bevškega. Dela bodo potekala predvidoma do 17. junija. V tem času bo promet na regionalni cesti potekal izmenično po enem voznem pasu, urejen s semaforji.

Zamenjali bodo dotrajane cevi

Po besedah vodje komunalnega sektorja pri Komunali Trbovlje Tomislava Dolarja bo celotna obnova cevovoda v Bevškem, od Sušnika (Bevško 1) do odcepa za Ravensko vas stala okoli 250.000 evrov. Potekala bo v dveh fazah, letos bodo izvedli prvo fazo. »Obnova se bo izvedla zaradi dotrajanosti cevi in problemov z iztekanjem vode. Območje je problematično za iskanje napak, saj je v bližini potok, zato je smiselno, da se cevi zamenja,« je razložil Dolar.

ravenska vas

Oskrba z vodo NE bo motena

Dolar je zatrdil, da bodo prebivalci Bevškega imeli v tem času nemoteno oskrbo z vodo: »nove cevi bomo položili poleg starih, v tem času bo vodooskrba potekala po starih ceveh. Le ob samem preklopu na nove cevi, kar bo trajalo 2 do 3 ure, bo voda zaprta.«

Dela bodo potekala delno v cestišču regionalne ceste, delno v pločniku. Kjer bodo delavci komunale izvedli posege, bodo hkrati obnovili tudi asfalt.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

GLASUJTE: Ali smo Zasavci nogometni navijači ali nas to ne zanima?

Zanima nas, ali boste spremljali tekmo prvenstva med Slovenijo in Anglijo, ki bo odločala o prihodnosti domačih navijačev?
-- OGLAŠEVANJE --