-- OGLAŠEVANJE --

ULIČNA ANKETA: Lahko naštejete uspešne Zasavce?

-- OGLAŠEVANJE --

Kljub majhnosti zasavske regije iz naših koncev prihaja kar nekaj ljudi, katerih imena odzvanjajo daleč naokoli. Kdo pa so tisti, ki so po vašem mnenju, med vsemi najbolj uspešni? … poglejmo …

 

Boštjan Urbanija, Zagorje ob Savi, 39

Najbolj uspešni Zasavci so po mojem boštjan urbanijamnenju Darko Jorgić- namizni tenisač, kolesar Primož Roglič in ulični košarkaš Gašper Ovnik.

mateja taškarMateja Taškar, Zagorje ob Savi, 36

Najbolj uspešni so bili Janez Drnovšek, Slavko Grum – po njem se imenuje ena izmed zagorskih osnovnih šol, operni pevec Ladko Korošec in narodni heroj Tone Okrogar.

robi drnovšekRobi Drnovšek, Hrastnik, 26

Najbolj uspešni Zasavci so Maja Gerčar, direktorica podjetja AGM Nemec, Sebastjan Šketako, šef vulkanizerstva Šketako in Milena Pavčnik, vodja restavracije Milena z Dola pri Hrastniku.

Tomi Kilar, Trbovlje, 24

Nika Barič in Gtomi kilarašper Ovnik, košarkašica in ulični košarkaš, ter Jure Knez in Andrej Orožen s področja podjetništva, ki že vrsto let uspešno vodita trboveljsko podjetje Dewesoft. Ti so po mojem mnenju najbolj uspešni Zasavci.

ludvik moharLudvik Mohar, Trbovlje, 60

Zame najuspešnejši Zasavci so … Janez Drnovšek, nekdanji politik in predsednik države, Vili Ameršek, nogometaš in Dušan Hauptman, uspešen košarkaš v osemdesetih in devetdesetih letih.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --