-- OGLAŠEVANJE --

Ukradeno vozilo iz Hrastnika policisti našli v Trbovljah

-- OGLAŠEVANJE --

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Litija

V soboto so na trasi pohoda Litija – Čatež policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru, kjer je oseba žalila svojca in ostale osebe, zoper kršitelja pa vodijo postopek o prekršku.

Preteklo nedeljo so obravnavali vlom v osebni avtomobil, parkiran ob gozdni cesti, iz njega pa je neznani storilec odtujil denarnico z vsebino, nato pa z odtujenimi bančnimi karticami opravil še dvige gotovine. Lastnika je oškodoval za nekaj tisoč evrov.

Vsem občanom svetujejo, da parkirana vozila vedno zaklenejo, v njih pa ne puščajo vrednejših predmetov.

PP Trbovlje

V petek so v nočnem času obravnavali tatvino iz dveh tovornih vozil na škodo podjetja iz območja Trbovelj in sicer v skupni vrednosti 900 evrob. Policisti o tem še zbirajo obvestila.

Na območju PP Zagorje ob Savi so intervenirali zaradi kršitve javnega reda, zoper kršitelja vodijo prekrškovni postopek.

V nedeljo v nočnem času so obravnavali kršitev javnega reda in miru zoper kršitelja vodijo prekrškovni postopek.

PP Zagorje ob Savi

V petek so bili v dopoldanskem času obveščeni o poškodovanju osebnega avtomobila na Cesti zmage. Po vseh zbranih obvestilih bo obveščeno Okrožno državno tožilstvo.

Policisti so v večernem času ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog, zaseženo mu je bilo vozilo, na okrajno sodišče bodo zoper voznika podali obdolžilni predlog.

Iz petka na soboto so bili policisti obveščeni o vinjenem vozniku, ki so ga ustavili in mu odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal vrednost nad dovoljeno, zaradi česar mu je bilo vozniško dovoljenje odvzeto. Zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog na Okrajno sodišče.

Minulo soboto v dopoldanskem času so bili obveščeni o poškodovanju osebnega avtomobila. Po vseh zbranih obvestilih bo obveščeno Okrožno državno tožilstvo.

V popoldanskem času so intervenirali zaradi kršitve javnega reda in miru na tržnici. Na kraju so bila zbrana obvestila, kršitelj je bil izsleden. Zoper kršitelja bo uveden hitri postopek o prekršku.

Zvečer so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru s predvajanjem glasne glasbe. Na kraju so policisti ugotovili prekršek in kršitelju izdali plačilni nalog, zoper njega pa bo uveden tudi hitri postopek o prekršku.

V nedeljo popoldan so bili policisti obveščeni o nepravilnem parkiranju na prostoru za invalide na Cesti zmage. Policisti na vozilo izdali obvestilo o prekršku.

PP Hrastnik

Tatvino vozila v soboto v popoldanskem času so obravnavali na območju Hrastnika. Vozilo je bilo v nadaljevanju izsledeno na območju Trbovelj in vrnjeno lastnik, osumljenec pa je znan. Policisti v zadevi še zbirajo obvestila in bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo.

Iz gradbenih strojev iztočil 150 litrov goriva

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --