-- OGLAŠEVANJE --

Iz gradbenih strojev iztočil 150 litrov goriva

-- OGLAŠEVANJE --

Minuli teden, od srede do petka, so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Trbovlje

V sredo prijavo kaznivega dejanja Tatvine, kjer je neznani storilec iz dveh strojev odtujil okoli 150 litrov pogonskega goriva. Sledijo zbiranje obvestil in nadaljnji ukrepi.

Ponoči so obravnavali prijavo kaznivega dejanja Poškodovanje tuje stvari, kjer je neznani storilec z nogo poškodoval vrata stanovanja prijaviteljice. Ocena materialne škode znaša 50 EUR. Sledijo zbiranje obvestil in nadaljnji ukrepi.

V četrtek v dnevnem času so obravnavali prijavo kršitve javnega reda in miru, oziroma pretepu med dvema občanoma. Zoper oba vodijo postopek o prekršku zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Zvečer so pri kontroli prometa ustavili 49 letnega občana Trbovelj, ki je vozil pod vplivom alkohola in sicer je opravljen preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,50 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Omenjenemu je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje, prepovedana nadaljnja vožnja in izdan plačilni nalog.

V noči na petek so bili obveščeni o požaru v Trbovljah, kjer je na parkirišču podjetja zagorel kombi in v celoti pogorel. Požar se je razširil še na eno osebno vozilo ter na bližnji objekt. Na kraju so posredovali gasilci in policisti. Vzrok za požar še ni znan. V dogodku ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je za več tisoč evrov škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka, z ogledom kraja pa bodo pričeli dopoldan. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

PP Zagorje ob Savi

V sredo sum kaznivega dejanja neupravičenega slikovnega snemanja. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih obvestili pristojno tožilstvo.

Kaznivo dejanje tatvine goriva. Policisti bodo s kazensko ovadbo obvestili tožilstvo.

V četrtek prometno nesrečo z materialno škodo na območju Izlak. Zaradi kršitev 44. člena Zakona o pravilih cestnega prometa je bil povzročitelju prometne nesreče izdan plačilni nalog.

Dva primera kaznivega dejanja Poškodovanje tuje stvari na območju Zagorja, kjer je neznani storilec poškodoval osebni vozili. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Kršitev Zakon o zaščiti živali, kjer je neznan pes napadel psa, katerega je lastnik vodil na povodcu. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Prometno nesrečo z materialno škodo in manjšo poškodbo v Kisovcu. Policisti so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda kraja prometne nesreče in udeležencema izdali obvestilo o odstopu.

PP Litija

V sredo kaznivo dejanje goljufije in sicer je občan preko spleta opravil nakup nato pa kupljenega blaga ni prejel. Sledi zbiranje obvestil. Po zaključku preiskave bo zadeva posredovana na Okrožno državno tožilstvo.

Dva primera kaznivega dejanja tatvine v trgovini z živili Litiji. Storilec je v obeh primerih odtujil več artiklov manjše vrednosti. Sledi zbiranje obvestil. Po zaključku preiskave bo zadeva posredovana na Okrožno državno tožilstvo.

Policisti so na območju Litije pri kontroli prometa vozniku zasegli delce neznane rastline za katere obstaja sum da gre za prepovedano droge konoplja rastlina. Po zaključeni preiskavi bo Zoper kršitelja uveden postopek pri prekrškovnem organu.

Kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je na območju Planice občanu poškodoval vozilo. Sledi zbiranje obvestil. Po zaključku preiskave bo zadeva posredovana na Okrožno državno tožilstvo.

Intervencija na območju Bogenšperka zaradi prijave kršitve javnega reda in miru. Zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

Intervencija v naselju Litija, zaradi prijave kršitve javnega reda in miru. Zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --